Babe, you got this. Het Werkboek: win een exemplaar
29/05/2018


babe you got this het werkboek recensie ervaring rosa dammers emilie sobels Babe, you got this. Het Werkboek

Een tijdje geleden schreef ik over Babe, you got this. Het Werkboek. Het praktische vervolg op het grote succes Babe, you got this. Omdat ik het zo’n fijn en nuttig werkboek vind, leek het me leuk om ook een exemplaar onder jullie te verloten. Ik durf namelijk te wedden dat ik genoeg ambitieuze vrouwen onder mijn lezers heb die veel baat zullen hebben bij Babe, you got this. Het Werkboek.

Babe, you got this. Het werkboek.

Voor iedereen die (nog) niet bekend is met , is een korte introductie wel op z’n plek. Babe, you got this. Het Werkboek is geschreven door Rosa Dammers (freelance tekstschrijver) en Emilie Sobels (founder Hashtag Workmode). Met professionele onderbouwing van businesscoach Kathleen Oerlemans en personaldevelopmentcoach Annemijn Briet. In het werkboek ga je door middel van verschillende thema’s -passie, doelen, mindset, presentatie, geldzaken en balans- zélf aan de slag met je doelen. Schrijven, omcirkelen, krassen… Iedere opdracht heeft als doel je stukje bij beetje dichterbij je doel te brengen. Hoe groot of klein deze ook moge zijn.

Inspirerend en motiverend

Zoals jullie weten ben ik sinds de lancering ook enthousiast aan de slag gegaan met Babe, you got this. Het Werkboek en het heeft me tot dusver al mooie inzichten gegeven. Zowel over mijn onderneming als mezelf. Het boek is inspirerend en motiverend. Een fijne bijkomstigheid is bovendien dat het ook nog eens heel leuk in de boekenkast staat. En voor de ‘zomaar’ verloot ik nu een exemplaar onder één van jullie.

Hoe doe ik mee?

 • Volg mij via Instagram (@femkekamps)
 • Laat hieronder een reactie achter dat je meedoet

Yes. Zo simpel kan het zijn. Niet gewonnen of wil je dit werkboek graag zelf cadeau doen? Babe, you got this. Het Werkboek is o.a. verkrijgbaar via Bol.com voor €14,95. Meedoen kan t/m zondag 10 juni 2018. 

De winnaar zal persoonlijk bericht krijgen via het opgegeven e-mailadres. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

FACEBOOK * INSTAGRAM * YOUTUBE * TWITTER37 reacties


  29 mei 2018

  Superleuk dat je dit werkboek weggeeft! Ik sta net twee weken ingeschreven bij de KvK, dus zo’n werkboek komt stiekem als geroepen om lekker mee aan de slag te gaan als kersverse ondernemer :) Ik volg je (uiteraard) ook op Instagram en maak heel graag kans.


  Jip

  29 mei 2018

  Ik doe mee! Ben benieuwd!


  Vera Onverwagt

  29 mei 2018

  Ik doe mee! Zit sinds kort weer helemaal vol passie en goede ideeën, alle tips om hiermee aan de slag te gaan zijn helemaal welkom.


  Anita te Gussinklo

  29 mei 2018

  Met dit werkboek zou ik wel enthousiast aan de slag willen.


  Emma

  29 mei 2018

  Oh dit zou leuk zijn! Ben van plan om in juli dit jaar mijn eigen bedrijf te starten en dan komt dit boek natuurlijk goed van pas!


  Lotte

  29 mei 2018

  Ik waag heeeel graag een kansje, ik ben heel benieuwd of dit boek net zo inspirerend is als Fuck The Quarterlife Crisis ♥️


  Meriam

  29 mei 2018

  Ik doe graag mee aan deze winactie  29 mei 2018

  Ah ik doe heel graag mee, super benieuwd na alle positieve verhalen over dit werkboek! Op instagram volgde ik je al :)


  Elien

  29 mei 2018

  Fijn! Ik doe graag mee :)


  Amber

  29 mei 2018

  Ik doe mee! Ik ben wel toe aan nieuwe inzichten en tools om naar doelen toe te werken, ben erg benieuwd :)


  Francina

  29 mei 2018

  Leuke winactie! Ik doe dan ook graag mee!  29 mei 2018

  Super leuk Femke! Dat werkboek kan ik wel gebruiken om alle chaos in mijn hoofd te structureren. :-) Uiteraard volg ik je al op Instagram (@Cendrenna).


  Paulien

  29 mei 2018

  Wat leuk! Ik doe zeker en vast mee!  29 mei 2018

  Dit lijkt me een erg interessant en inspirerend boek! Ik maak heel graag kans.
  Ik volg je op instagram (liekevv24)  29 mei 2018

  Ah ik doe mee! Ik zie dit boek overal voorbij komen. Nadat ik vorig jaar net van te voren mijn bruiloft moest cancellen omdat we uit elkaar gingen, lagen gevoelsmatig alle opties weer open. Wat ik nu precies wil, ook carriere-wise, weet ik nog steeds niet zo goed; wellicht een hulp!  29 mei 2018

  Oh ik doe zeker mee! Dit boek staat al een tijdje boven aan mijn verlanglijstje!


  Anita H.

  30 mei 2018

  Ik doe heel graag mee!  30 mei 2018

  Yes, ik doe mee, en ik volg je natuurlijk!


  Anneleen

  30 mei 2018

  Superleuke winactie! Ik doe mee!  30 mei 2018

  Het boek staat al een tijdje op mijn wishlist en moet ik echt snel gaan aanschaffen, met het werkboek erbij kan ik lekker aan de slag! Ik volg je al instagram-eeuwen, via het account @instanienn. Fingers crossed!  31 mei 2018

  Super leuk dat je het werkboek weggeeft! Ik doe graag mee want dit mooie roze exemplaar staat al op mijn verlanglijstje.


  Merel

  31 mei 2018

  Wat leuk dat je er een weggeeft. Ik waag graag een kansje. Ik heb al zoveel over deze boeken voorbij zien komen dus ik ben erg benieuwd.


  Marthe

  31 mei 2018

  Super leuk dat je dit werkboek verloot! Ik kom het boek overal tegen maar nog niet de kans gehad het te kopen, maar het staat op mijn verlanglijstje!  31 mei 2018

  Ik doe mee. Leuk! Ik zou dit werkboek goed kunnen gebruiken als net begonnen freelance content creator en tekstschrijver. :)

  Liefs,

  Romana  31 mei 2018

  Ik doe graag mee!
  Heb een eigen webshop http://www.lievenhip.nl
  Mijn instagram is lievv_


  Sandra

  31 mei 2018

  O ja, dat lijkt mij heel erg fijn!!!! Heb wel een beetje een houvast nodig  31 mei 2018

  Ik doe mee!!! Als beginnend ondernemer heb ik het merendeel van de tijd geen idee wat ik aan het doen ben. Dit boek is erg welkom dus  1 juni 2018

  Oehhhh dit is wat voor mij :-). Ik kan wel weer wat meer structuur gebruiken.  1 juni 2018

  Ziet er tof boek uit! Ideale lectuur voor op vakantie ;)
  Ik doe graag mee met de winactie. Op Instagram heet ik Florence Wijnen!


  Iris

  1 juni 2018

  Babe, you got this.

  Dit zeg ik elke week tegen mijn bestie en ik denk dat dit boek haar zal helpen nog meer te shinen! Soms zit het allemaal even niet mee en daarom gun ik het haar op dit moment meer dan wie dan ook.  2 juni 2018

  Ohhh yeah ik doe graag mee! Heb net het ‘gewone’ boek gekocht dus het werkboek lijkt me daar een mooie aanvulling op! Ik kan er zeker nuttige tips uithalen als beginnend girlboss!


  Kim

  3 juni 2018

  Ik doe mee! Lijkt mij een handig boek om meer inzicht te krijgen in wat ik wil en hoe ik het kan doen. Ik wil graag zpp-er worden maar zie zoveel obstakels en weet daardoor niet waar ik moet beginnen.


  Veronique

  3 juni 2018

  Ik doe mee! Het lijkt me erg leuk met het boek aan de slag te kunnen, zeker na een periode van een dipje waarin ik eigenlijk geen idee meer had wat ik nou echt wil doen.


  Myrthe

  4 juni 2018

  Ik doe zeker mee, ben net bezig met een paar nieuwe dingen opzetten dus ja!!


  Emma

  5 juni 2018

  Wat super leuk, ik doe graag mee


  Eline

  5 juni 2018

  Ik doe mee, heel leuk!


  Nene

  7 juni 2018

  Leuk, ik doe mee en volgde je al op insta!