Things that made my week...#301
10/06/2018


things that made my week

Deze week bleek er een bijzonder (stomme) reden te zijn waardoor we al een aantal dagen de vaatwasser niet konden gebruiken, liep Wikkie’s ontsnappingspoging uit tot een catastrofe en zag een collega bijzondere overeenkomsten tussen de lunchpauze en een Disneyfilm. Benieuwd? 

 • Wanneer Collega 1 vertelt ongemakkelijk te worden wanneer Collega 2 dichtbij haar staat. Collega 2, grappend: “Hoe kun je daar nou ongemakkelijk van worden? Je hebt drie kinderen!” Collega 1: “Ja, maar niet van jou!”
 • Wanneer Roy en ik al een aantal dagen de vaatwasser niet meer gebruiken, omdat de deur niet meer dichtgaat. Monteur, minder dan vijf minuten na binnenkomst: “Gemaakt!” Roy: “Wat was er nu aan de hand?” Monteur: “De lade zat er niet goed in.”
 • Als Wikkie via de voordeur naar buiten probeert te lopen terwijl dit niet mag en Roy haar nog nét kan tegenhouden door haar (zachtjes) vast te klemmen tussen zijn been en de deurpost. Ik: “Die vluchtpoging is wel geëindigd in een catastrofe.” Roy, lachend: “Nee, een kata-stroef-e!”
 • Collega 1, die klaagt over de stormloop in de kantine tijdens de lunchpauze: “Als de pauze begint en alle collega’s naar de kantine rennen, voel ik me net Simba tussen die op hol geslagen kudde bizons.”
 • Wanneer Roy en ik naar de plaatselijke bouwmarkt gaan om hier een stuk hout te kopen om deze op maat te laten zagen. Ik, enkele minuten na binnenkomst: “Oh kijk, de zagerij!” Roy: “We moeten eerst een plank hebben om te laten zagen.” Ik: “Oh ja.”

FACEBOOK * INSTAGRAM * YOUTUBE * TWITTER7 reacties


  10 juni 2018

  Die van de vaatwasser is wel erg gênant. Doet mij denken aan het filmpje die niet weet hoe een vaatwasser werkt haha. Zoek maar eens bij YouTube op : Man weet niet hoe vaatwasser werk. Dan is het het eerste filmpje.  10 juni 2018

  Hahaha die vaatwasser, sorry maar hier moest ik wel even om lachen :’)
  En, ter aanvulling: in mijn favoriete Disneyfilm everrr – The Lion King dus – wordt Simba achtervolgd door een kudde gnoes, niet door bizons :P  10 juni 2018

  Haha, dat punt van de vaatwasser! Dat zou mij ook kunnen overkomen met mijn goede (ahum!) technische kennis, vrees ik ;) En ik moest hardop lachen om die eerste opmerking van je collega!  10 juni 2018

  Deze lijstjes blijven leuk!
  die vaatwasser fem, kan echt niet. Al had dat mij ook wl kunnen overkomen haha  10 juni 2018

  Katastroefe, haha.
  Die vaatwasser had mij ook kunnen overkomen…  10 juni 2018

  haha die eerste quote zou ik zelf gezegd kunnen hebben XD  10 juni 2018

  Hahahah die vaatwasser. Dat zou mij ook kunnen gebeuren :P