Masterclass perfectionisme: transformeer je irrationele gedachten naar effectieve gedachten
09/07/2018


masterclass perfectionisme tips omgaan met belemmerende gedachten ret theorie effectieve gedachten tips

Afgelopen week heb ik hard gewerkt aan weer een nieuwe online masterclass. Ditmaal over het thema perfectionisme. Inmiddels hebben zich al bijna 200(!) mensen aangemeld voor mijn online masterclasses. Mocht je dit nog niet hebben gedaan, dan wil ik je hierbij alsnog de kans geven dit te doen. Aanstaande woensdag zal de vierdelige masterclass perfectionisme namelijk van start gaan!

Masterclass perfectionisme

In vier weken deel ik mijn persoonlijke inzichten, theorieën en opdrachten om aan de slag te gaan met jouw perfectionisme. Zoals geschreven in Fuck the quarterlife crisis is perfectionisme voor 80 procent een mooie eigenschap. In de (gratis!) online masterclass leer je echter omgaan met de doorgeschoten 20 procent. Het percentage dat zorgt voor de belemmerende en ineffectieve gedachten. Misschien zelfs wel de fysieke stress. Wat je precies van de online masterclass kan verwachten? Hieronder vind je een overzicht van het programma:

Week #1: Wat voor type perfectionist ben jij?

Er zijn drie verschillende perfectionisten: de ploeterende perfectionist, de falende perfectionist en de nuttige perfectionist. In de eerste masterclass laat ik je ontdekken wat voor type perfectionist jij bent.

Week #2: Herkennen van irrationele gedachten

Het hebben van irrationele gedachten is misschien wel het grootste obstakel van perfectionisten. Denk aan gedachten als ‘Ik moet mezelf nuttig maken’ of ‘Ik mag geen fouten maken’. In deze online masterclass ontdek je hoe irrationele gedachten zich onderscheiden van rationele gedachten.

Week #3: Transformeer je irrationele gedachten naar effectieve gedachten

In de derde week komt misschien wel het belangrijkste thema aan bod: het transformeren van je irrationele gedachten naar effectieve gedachten. Met een simpel model en bijbehorende opdrachten leer je op praktische wijze belemmerende gedachten uit je leven te deleten.

Week #4: Praktische manieren om afscheid te nemen van je perfectionisme

In de derde masterclass heb je al kennis kunnen maken met praktische manieren om afscheid te nemen van je perfectionisme. Zoals er echter ook meerdere vormen van perfectionisme zijn, zijn er ook meerdere manieren om hiermee om te springen. Deze zal ik in de laatste masterclass delen.

Heb jij ook zin om aan de slag te gaan met je eigen perfectionistische, belemmerende gedachten? Je kunt jezelf hier (gratis) inschrijven voor de online masterclass perfectionisme.

Fotografie: Fleur Joesten

P.s. Dit vind je misschien ook leuk: masterclass ondernemen voor beginnende content creators
Hoe kom je aan opdrachtgevers? Hoe bepaal je je tarief? Wanneer is het juiste moment om te beginnen met je onderneming? Het zijn vragen die Tedje en ik als freelance content creators voor o.a. KLM, Apple, Cosmopolitan & Leen Bakker dagelijks ontvangen. Op zaterdag 1 september 2018 delen wij onze kennis met een Masterclass Ondernemen voor beginnende content creators in het snoeproze Werkwarenhuis in Den Bosch. Ben jij er ook bij? Je scoort je ticket hier.0 reacties