Things that made my week...#303
08/07/2018


things that made my week

Deze week bleek een vriendin nóg een praktische toepassing te hebben gevonden voor tampons, had mijn oma een bijzondere koosnaam voor haar rolstoel en zag Roy ook de ‘upside’ van mijn griep. Benieuwd?

 • Wanneer Nox het belletje van zijn halsband heeft gesloopt. Roy, met ‘de stem’ van Nox: “Well. My name is Nox. Not rings.
 • Wanneer ik tijdens het concert van Demi Lovato mijn oordoppen wil pakken: “Wacht, dit is een tampon…” *graait nog een keer in tas* “Ah, nu heb ik ‘m! Oh nee, dit is wéér een tampon.” Vriendin, lachend: “Nou, als je er één in ieder oor doet helpt het misschien ook.”
 • Als ik Roy na de sterilisatie van Nox een appje stuur hoe het is gegaan. Roy: “Goed. Hij is alweer thuis.” Ik: “Was het ook een geslachtsoperatie dan?”
 • De beste vrijdagavonden zijn wanneer je naar je vriendinnen kunt appen: “Ik heb snacks bij me en mijn chillkleding aan. Ik kom eraan!”
 • Wanneer oma in haar rolstoel gaat zitten: “Hop. In mijn jaguar.”
 • Wanneer ik met een 19-jarige kennis praat over leeftijden. Ik: “Ik voel me nog jong.” Kennis: “Ik bén jong.” Auwch.
 • Als ik met een griep en een enorme verkoudheid thuis op de bank lig. Roy: “Jammer dat we pas later dit jaar naar San Francisco gaan. Je had namelijk met deze stem zo met de zeeleeuwen kunnen praten.”

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie een leuke week gehad? 

FACEBOOK * INSTAGRAM * YOUTUBE * TWITTER

Fotografie: Fleur Joesten2 reacties


  8 juli 2018

  Haha, de tampons in je oren hadden vast ook hun werk gedaan ;) Hopelijk voel je je snel iets beter en ben je dan meteen van die “zeeleeuwstem” verlost :)  10 juli 2018

  ahw je oma.. als ik dat lees mis ik mijn oma echt..