Things that made my week...#304
29/07/2018


things that made my week

Dit keer zorgde een gebrek aan lactosevrije toetjes voor een ongewoon verzoek, werd ik geconfronteerd met het feit dat ik misschien iets te vaak van huis ben en had en vriendin een opvallende reden om goedgehumeurd te zijn. Benieuwd?

 • Vriendin, die als pas afgestudeerde dokter wijst op een bakje met gekruide noten: “Wat zijn dat?” Kennis, lachend: “Amandelen. Dat zou jij als dokter toch wel moeten weten.”
 • Wanneer ik met een vriendin uit eten ben bij een restaurant, maar ze geen lactosevrije toetjes blijken te hebben. Ober: “We hebben wel thee!” Vriendin: “Krijgen we daar dan wel een extra groot koekje bij?”
 • Roy, wanneer ik hem vertel dat ik met een vriendin ga lunchen: “Jij gaat zo vaak dingen doen met vriendinnen dat ‘Fem weg’ bovenaan het lijstje staat van suggesties van mijn mobiele agenda.”
 • Wanneer Roy op de Tilburgse Kermis in een vrije val gaat: “Ga je echt niet mee?” Ik: “Nee, ik heb iets waaraan het bij al deze mensen aan ontbreekt.” Roy: “Wat dan?” Ik: “Levenslust.”
 • Als een vriendin vertelt over een buurman die zich zorgen om haar maakte, omdat ze er verdrietig uit zou hebben gezien. Vriendin: “Ik wás niet eens verdrietig. Ik had net friet op.”

Hoe gaat het met jullie? Wat zijn de grappigste dingen die jullie de afgelopen tijd hebben meegemaakt?

FACEBOOK * INSTAGRAM * YOUTUBE * TWITTER

Fotografie: Fleur Joesten5 reacties


  29 juli 2018

  Haha hier moet ik iedere week weer om lachen, ben wel benieuwd of je dat extra grote koekje hebt gekregen  29 juli 2018

  Haha, geweldig lijstje weer! Vooral je opmerking bij de vrije val is geniaal. Die ga ik de volgende keer ook gebruiken als ik weer eens als enige held op sokken naast een enge attractie blijf wachten in plaats van er in te gaan ;)  29 juli 2018

  Geniaal lijstje weer! Ik moet hier altijd zo om lachen, heelijk!  29 juli 2018

  Ahhh fem, dit blijft toch zo’n heerlijke post he! Ik vind het hilarisch hoe lekker scherp jij en Roy altijd tegen elkaar zijn, haha.  31 juli 2018

  Haha, leuk lijstje, Femke!