L'oreal colorista washout dirty pink review: mijn ervaring
01/08/2018


l'oreal colorista washout review dirty pink loreal colorista washout review pink roze

Alweer een tijdje geleden vroeg ik jullie via Instagram Stories met welke tint L’Oréal Colorista Washout ik mijn haar eerst volgens jullie zou moeten verven: roze of paars. Het resultaat was overduidelijk: ruim 80 procent stemde voor roze. And so I did!

L’Oréal Colorista Washout Review

Het is inmiddels alweer ruim anderhalf jaar geleden dat ik de L’Oréal Colorista Washout probeerde. Destijds was dit de tint peach. Grappig genoeg ontdekte ik pas later dat ik de washout niet helemaal had gebruikt zoals de bedoeling had. Ik had de spoeling namelijk aangebracht in nat haar; niet in droog haar zoals was aangegeven. Ahá. Dat verklaarde waarom het resultaat destijds niet zo sterk was als gehoopt. Maar uiteraard wel goed om te weten als je het allemaal nog erg spannend vindt om je haar zo’n opvallende kleur te geven en zo te testen of het überhaupt bij je past ;-)

l'oreal colorista washout review dirty pink loreal colorista washout review pink roze

L’oréal colorista washout dirty pink

Dit keer koos ik voor de L’Oréal Colorista Washout Dirty Pink Hair. De belofte: één week (of beter gezegd: 2 à 3 wasbeurten) een pastelkleurige tint in je haar. Ik bracht de verf met behulp van de (twee!) paar plastic handschoenen die in de verpakking zitten aan in mijn pas gewassen, en ditmaal droge haar. Ik besloot bij de punten te beginnen en hier de L’Oréal Colorista Washout het meest royaal aan te brengen, zodat de intensiteit hier het sterkst zou zijn. Zo werkte ik langzaam de verf omhoog.

Hallo roze haar!

Ik liet de verf zo’n 15 à 20 minuten intrekken en spoelde het vervolgens uit met water totdat er geen roze gloed meer in de afvoer te zien was. Na mijn haar even aan de lucht te hebben laten gedroogd, maakte ik de laatste lokken droog met behulp van de föhn. En yes! Het resultaat is ditmaal duidelijk te zien…

l'oreal colorista washout review dirty pink loreal colorista washout review pink roze l'oreal colorista washout dirty pink

Trip down memory lane

Roze haar. Because I felt like it. Voor iedereen die mij inmiddels al wat langer volgt, weet dat het niet de eerste keer is dat ik mijn haren roze heb geverfd. Een paar jaar geleden liet ik bij de kapper mijn haar rosé goud verven. Deze kleur is meer -zoals de naam ook al overduidelijk zegt- dirty pink. Ik heb ongeveer 75% van de verf die in de tube zat gebruikt en zoals je ziet is dit voor mij nauwelijks genoeg voor mijn haar. Dit vind ik zelf echter totaal niet erg. Ik vind het juist leuk aan de Washout dat je natuurlijke haarkleur nog zichtbaar is.

Eén nadeel…

Het enige ‘nadeel’ van de L’Oréal Colorista Washout is dat je van tevoren nooit zeker weet wat het resultaat gaat zijn. Ik heb de verf in mijn gehele haar aangebracht. Soms misschien wat meer, soms misschien wat minder. Het ligt echter écht aan je haartype en natuurlijke haarkleur hoe goed een kleur uitpakt. De punten van mijn haar zijn bijvoorbeeld wat lichter, waardoor hier de verf goed pakt. Toch is de Washout verder ongelijkmatig zichtbaar in mijn haar. Wederom vind ik dat zelf niet erg, maar je moet er wel van houden.

l'oreal colorista washout review dirty pink loreal colorista washout review pink roze l'oreal colorista washout dirty pink

What’s next?

Al met al ben ik ontzettend blij met hoe L’Oréal Colorista Washout Dirty Pink Hair heeft uitgepakt. Nu ik weet hoe de Washout op de juiste manier aan te brengen, zou ik een volgende keer graag de L’Oréal Paris Colorista Washout Pinkhair willen proberen. Een iets lichtere en meer pastelachtige kleur roze. Dit was ook de tint die ik aanvankelijk meer voor ogen had, maar omdat ik verwachtte dat er wederom slechts een gloed te zien zou zijn besloot ik te gaan voor dirty pink.

Via Instagram (Stories) zal ik jullie op de hoogte houden hoelang de L’Oréal Colorista Washout Dirty Pink Hair in mijn haren blijft zitten. Volg je me daar al?

Liefs,
Femke

FACEBOOK * INSTAGRAM * YOUTUBE * TWITTER8 reacties


  1 augustus 2018

  Wat gaaf! Dit wil ik ook wel een keertje proberen :)


  Femke - Youniqueblog

  9 augustus 2018

  Leuk! Ik ben heel benieuwd voor welke kleur je zou gaan :-)  1 augustus 2018

  Wat gaaf! Wat staat roze je ook echt goed.


  Femke - Youniqueblog

  9 augustus 2018

  Ah, dankjewel Vera!  1 augustus 2018

  Ja dit staat je ook gewoon weer super love it!


  Femke - Youniqueblog

  9 augustus 2018

  Wat lief van je, dankjewel Rachel!  2 augustus 2018

  Waauw, dat staat je goed! Onlangs zag ik iemand die haar haar in 2 kleuren had. Zwart geverfd en halverwege de lonken donkerpaars. Pff, dat zag ik echt niet graag! Dan liever zoals jij het nu hebt ;)


  Femke - Youniqueblog

  9 augustus 2018

  Wel gedurfd ;-) In ieder geval leuk om te horen dat je mijn kleur wel tof vindt – thanks!