OFF WE GO | Wij vertrekken voor vijf weken naar de USA Westcoast
25/09/2018


USA Westcoast roadtrip

Yes, yes, yes, yes, YES! Vandaag is het zover: Roy en ik vliegen naar de VS voor de ultieme USA Westcoast Roadtrip. We zullen maar liefst vijf weken rondtrekken aan de Amerikaanse westkust en we hebben er zóveel zin in. Het is voor mij echt een grote droom die uitkomt. In dit artikel vertel ik meer over onze route en onze plannen. Spoiler: iets met overnachten in een geiten- en avocadoboerderij en wandelen met rescue dogs.

USA Westcoast Roadtrip

Onze reis zal beginnen in Los Angeles waarvandaan we -met de klok mee- alle bekende plaatsen zullen aandoen. San Fransisco, Yosemite National Park, Sequoia National Park, Death Valley, Las Vegas, Zion National Park, Bryce Canyon, Antelope Canyon, Grand Canyon, Joshua National Tree Park, San Diego… you name it. Het merendeel van onze overnachtingen hebben we van tevoren al vastgelegd via AirBnB en bijvoorbeeld Booking.com. Als er namelijk iets is waar we allebei niet tegen kunnen dan is het wel ‘s ochtends wakker worden en niet weten waar we diezelfde avond gaan slapen.

We hebben hierdoor wel meteen een aantal originele overnachtingen kunnen boeken. Zo verblijven we in de buurt van Los Angeles een aantal nachten op een geiten- en avocadoboerderij en in de buurt van Death Valley in een Harry Potter-kamer. Daar word ik natuurlijk heel blij van. Ook hebben we al een aantal leuke activiteiten geboekt. Zo gaan we naar de Universal Studios (Los Angeles), wandelen met rescue dogs (Los Angeles), naar het gevangeniseiland Alcatraz Island (San Francisco) en maken we een helikoptervlucht over de Grand Canyon (squeek!).

“En Wikkie en Nox, dan?”

Eén van de meest gestelde vragen is misschien wel wat er met Wikkie en Nox gebeurt wanneer wij op reis zijn. Goed nieuws: zij kunnen gewoon lekker thuisblijven. Een neef van Roy zal tijdens onze vakantie in ons huis gaan wonen en daar zijn we súperblij mee. Ons huis en katten zijn dus in goede handen.

Ook zullen er artikelen op dit blog blijven verschijnen. Voor mijn vertrek heb ik de tijd genomen om een aantal artikelen uit te werken die al langere tijd op de digitale plank lagen om gedeeld te worden. Denk aan een blog waarin ik bespreek voor welke drie belangrijke veranderingen ik het afgelopen jaar heb gekozen, Instagram Stories hacks, films die ik de afgelopen maand heb gekeken en een aantal interieurposts over ons huis. Dit betekent dat er  minstens twee keer per week een nieuw artikel zal worden gepubliceerd.

Ik verwacht de USA blogs (en eventuele vlogs) pas na terugkomst te delen, maar never say never. Via Instagram en Instagram Stories zal ik jullie sowieso up-to-date houden van ons avontuur, dus volg me vooral daar. Geen Instagram? Wanneer je helemaal naar beneden scrolt kun je mijn Instagramfeed bekijken. Wanneer je mijn blog via een desktop bezoekt, kun je bovendien via de sidebar ook mijn Instagram Stories bekijken (zie: ‘behind the scenes‘).

Tot snel!

Liefs,
Femke

 FACEBOOK * INSTAGRAM * YOUTUBE * TWITTER

Fotografie: Mariska van der Haven10 reacties


  25 september 2018

  Wauw, jullie reis klinkt nu al helemaal te gek! Wat gaan jullie veel gave dingen doen en bekijken. Ik kan niet wachten om via Instagram mee te genieten van jullie road trip :)
  Heel veel plezier en geniet ervan!  25 september 2018

  Zo gaaf! Heel veel plezier. X  25 september 2018

  Hoe vet!! Ontzettend veel plezier! Ik kijk mee via Instagram. :-)  25 september 2018

  Wat onwijs gaaf! Ik heb (bijna) precies dezelfde route gedaan afgelopen april en er zulke mooie herinneringen aan over gehouden.
  Ook de wandeling met Rescue Dogs in LA heb ik gedaan, super leuk dat jullie dat ook doen.

  Veel plezier! x  25 september 2018

  Echt zooooo gaaf dat jullie nu echt gaan… en zo lang ook! Ontzettend veel plezier, ik ben erg benieuwd naar alle verhalen en hou het zeker allemaal in de gaten via Instagram :-)!  25 september 2018

  Heel veel plezier in de USA! en geniet er optimaal van hoor! Best een beetje jaloers hihi. Ook hele leuke artikeltjes die wij door kunnen blijven lezen dus dat komt helemaal goed.


  Wendy (B)

  25 september 2018

  Enjoy :)


  Sylvia van Schijndel

  25 september 2018

  Wauw. Mooie bestemmingen. Geniet ervan samen!  27 september 2018

  Wat een gave reis gaan jullie doen. Geniet ervan en veel plezier!  29 september 2018

  Ik ben zo jaloers, ik ben benieuwd naar de avonturen die je gaat beleven liefs,