Things that made my week...#307
23/09/2018


things that made my week

Deze week koos een vriendin tijdens de Vliegende Vrienden van Amstel Live een bijzondere aanwijzing voor onze parkeerplek, had een kennis een opvallende reden om te informeren naar mijn oma en wilde Roy om een onverwachte reden naar San Diego. Benieuwd?

 • Wanneer we de auto parkeren op het terrein van de Vliegende Vrienden van Amstel Live. Vriendin 1: “Oké, we moeten onthouden dat we bij de koeien staan geparkeerd.” Vriendin 2: “Je weet dat die koeien zich gaan verplaatsen, hè?”
 • Als Dré Hazes tijdens datzelfde festival in Amsterdam een aantal nummers van zijn vader inzet. Vriendin, gespeeld ongemakkelijk: “Shit, dit is het moment dat we als enige Brabanders op dit festival door de mand gaan vallen.”
 • Wanneer we op het einde van onze avond onze munten willen opmaken en de snoepkraam de enige plek is waar we nog enigszins kans maken om aan de beurt te komen. Ik, na het inleveren van onze laatste tien munten: “Besef even dat we zojuist 28 euro aan snoep hebben uitgegeven.”
 • Als ik aan een nichtje van Roy vraag of zij toevallig lippenbalsem bij zich heeft die ik zou mogen lenen. Ik, terwijl ik mijn lippen insmeer: “Zo handig! Aan vrouwen kun je dat altijd vragen.” Vriend van nichtje: “Hé, dat is mijn purol!” #nevermind
 • Ik, wanneer we in de buurt van mijn oma rijden: “Hé, wij zijn vlakbij mijn oma. Even langsgaan?” Vriend van nichtje: “Is ze dement?” Ik: “Nee, hoezo?” Vriend van nichtje: “Jammer. Anders was ik even langsgegaan met een schoolrapport.”
 • Roy: “We moeten in september naar San Diego! Dan staat er namelijk een trailer waar je als eerste Kingdom Hearts 3 kunt spelen.” Ik: “En jij denkt niet dat het dan bizar druk is?” Roy: “Nee, want het is een nieuwtje dat under the radar is gebleven.” Ik, lachend: “En daarom weet jij er in Nederland ook vanaf…”

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie een fijne week gehad?

FACEBOOK * INSTAGRAM * YOUTUBE * TWITTER5 reacties


  23 september 2018

  Haha, die vriend van je nicht is volgens mij wel een leuke lolbroek ;) En die opmerking van de koeien is ook zo leuk!  23 september 2018

  Hah jullie waren niet de enige Brabos hoor! Wij stonden ook in Amsterdam, uiteraard ruimschoots gecompenseerd met Guus! Was een mooi festival :)  23 september 2018

  Mijn lachmomentje op de Zondag! HEERLIJK!  24 september 2018

  Hahaha, zo leuk weer! :-)  24 september 2018

  Die koeien! Geweldig! :D