Things that made my week...#305
02/09/2018


things that made my week

Ditmaal zorgde de aanwezigheid bij een schlagermuziekkoor voor de nodige grappige taferelen, wist de buurman met twee woorden mijn dag te maken en gaf Roy een onverwachte hint over mijn verjaardagscadeau. Benieuwd?

 • Wanneer ik met Roy praat over het onderhoud van ons huis. Roy: “Ja, dat is een jaarlijks ding.” Ik: “Ik weet niet of je het in de gaten hebt, maar we wonen hier inmiddels alweer een jaar.” Roy: “Ik bedoel ook vanaf nu.”
 • Wanneer je de monteur wat te drinken aanbiedt maar ondertussen vurig hoopt ‘zeg alsjeblieft geen koffie’, omdat je eigenlijk nog steeds geen idee hebt hoe het koffiezetapparaat werkt.
 • Als mijn oma aan het meezingen is met een schlagermuziekkoor en het woord ‘artrose’ de revue passeert. Oma, opgewekt: “Dat heb ik niet!”
 • Wanneer er vervolgens gezongen wordt dat ‘de mooiste jaren nog moeten komen’. Een oude vrouw lachend tegen mijn oma: “De mooiste jaren hebben we inmiddels al wel gehad.”
 • Dingen waar ik intens van kan genieten: wanneer ik de buurman op straat één van onze katten vrolijk hoor begroeten.
 • Wanneer je De Sims 4 aan het spelen bent, het enórm lang duurt voordat een spel geladen is en jezelf dan pas ontdekt dat je nog op het vinkje moet klikken.
 • Wanneer Roy vertelt dat hij al bezig is geweest met mijn verjaardagscadeau. Ik: “Mag ik dit jaar een goede hint? Net zoals papa’s hint over het familieweekend: ‘Je hoeft niet te rijden’. Daar kun je tenminste iets mee.” Roy: “Oké.” *stilte* “Je hoeft niet te rijden.”

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie een leuke week gehad?

FACEBOOK * INSTAGRAM * YOUTUBE * TWITTER3 reacties


  2 september 2018

  Haha, dat van de monteur herken ik maar al te goed. Als niet-koffiedrinker begrijp ik nog steeds niet hoe dat apparaat werkt en hoop ik op elke verjaardag nog steeds dat niemand koffie bestelt ;)
  Zo lief, die begroeting van de katten! Ik vind het ook altijd lief als ik mijn vader (die als kind nooit met katten is opgegroeid) met een hoog stemmetje en koosnaampjes tegen onze kat hoor praten, haha.  3 september 2018

  Haha “je hoeft niet te rijden” geweldig!  5 september 2018

  Haha heerlijke puntjes weer!