Things that made my week...#306
16/09/2018


things that made my week

Dit keer liep een situatie waarin ik mezelf wilde bewijzen volkomen verkeerd af, werd het feit dat Wikkie mijn spirit animal is bevestigd en bleek het principe van een ‘park & ride‘ niet bij iedereen bekend te zijn. Benieuwd?

 • Wanneer we met een aantal vrienden praten over huisdieren. Vriend: “Als je een hond wil moet je daar wel echt goed over nadenken. Je moet er wel echt de tijd voor hebben. Dat soort dingen overwegen. En dan…” “Kom je uit op een kat”, maakte Roy de zin lachend af.
 • Wanneer je naast een aantal bouwvakkers gaat tanken, je wilt bewijzen dat je geen stereotypische blondine bent en vervolgens het benzineklepje niet van je auto krijgt geschroefd. Met als gevolg dat één van bouwvakkers je te hulp moet schieten. *zucht*
 • Als je jezelf vervolgens herpakt, hebt getankt en wilt bewijzen dat je in ieder geval wél kunt rijden. En vervolgens bij het wegrijden voor het eerst in vijf jaar je auto laat afslaan. *dubbel zucht*
 • Ik, uit het niets op dreigende toon: “Wát ben je aan het doen?” Als ik om de hoek kijk en inderdaad Wikkie naar het voerbakje van Nox zie sluipen. Roy, onder de indruk: “Hoorde jij dat dat Wikkie was?” Ik: “Ik zei toch dat ze mijn spirit animal was. Ik hoor haar zelfs wanneer je haar niet hoort.”
 • Wanneer ik parkeer in de parkeergarage van een P+R en mama doodleuk op de achterbank blijft zitten terwijl papa en ik uitstappen. Mama, verward: “Rijden we niet verder?” Ik: “Weet je wel wat een P+R ís?” Mama: “Nee. Ik dacht: ik stap in de auto en dan zie ik wel.”
 • Wanneer ik samen met Tedje Triviant aan het spelen ben en ik enkele minuten daarvoor nog beken dat ik echt níéts van sport weet. Tedje: “Wie was de vrouwelijke snowboarder die de 100e gouden medaille voor Nederland in ontvangst mocht nemen?” Ik: “Geen idee.” Tedje, ongelovig: “Noem gewoon een snowboarder.” Ik: “Eh… Ik ken werkelijk geen enkele snowboarder.” (De logica van mijn brein: de bekende persoon noemen wiens selfie de meeste retweets ooit heeft behaald, wist ik dan weer wèl. Ellen DeGeneres)

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie een leuke week gehad?

FACEBOOK * INSTAGRAM * YOUTUBE * TWITTER12 reacties


  16 september 2018

  Dat van de bouwbakkers zou mij ook zo kunnen overkomen haha.

  Ik heb een leuke week gehad op werk. 4 ochtenden social media cursus gehad dus ben weer veel wijzer!


  Femke - Youniqueblog

  18 september 2018

  Wat ontzettend leuk om te horen! Was het een cursus over één platform of meerdere? Ik ben heel benieuwd!  16 september 2018

  Haha, dat punt van de bouwvakkers! Dat heb ik dus altijd met inparkeren. Ik ben meestal wel onder de indruk van mijn eigen inparkeerskills, maar als de buurman voor het raam staat lukt het dus nóóit ;) En dat punt van de P+R…haha, gelukkig is je moeder wel lekker eerlijk! ;)


  Femke - Youniqueblog

  18 september 2018

  Héél herkenbaar!  16 september 2018

  Ik heb een goed weekend gehad, het gaat altijd snel voorbij maar momenteel tob ik sinds mijn spiraaltje eruit is (heeft maar 4 weken gezeten) enorm last van mijn blaas.. echt om te janken.. morgen dus weer de dokter bellen voor een afspraak..wat een punt van die bouwvakkers trouwens haha..


  Femke - Youniqueblog

  18 september 2018

  Oh nee, wat naar om te horen! Ik hoop dat de dokter iets voor je kan betekenen. Veel beterschap!  17 september 2018

  Haha van de bouwvakkers zou mij ook zo kunnen overkomen en daarna heel hard om jezelf moeten lachen!


  Femke - Youniqueblog

  18 september 2018

  Precies wat ik heb gedaan ;-)  17 september 2018

  Haha, heerlijk weer!  17 september 2018

  Hahaha, heerlijk dit weer!
  Guess what, ik zou precies hetzelfde gezegd hebben bij die snowboard vraag. Voel je je vast beter door. Hoop ik :’)


  Femke - Youniqueblog

  18 september 2018

  Hahaha, PFIEW! X  20 september 2018

  Ik doe dat anders: ik ga gewoon helemaal niet tanken. Nope, never, ain’t gonna happen. Ik duw die autosleutels in mijn vent zijn handen en hij moet het maar fixen. En ik ben brunette :D