EVEN BIJKLETSEN | USA Westcoast roadtrip, VIVA400 nominatie & verloofd
03/11/2018


usa westcoast roadtrip zion national park engaged

Na bijna zes weken niet in de buurt te zijn geweest van mijn laptop, kriebelt het weer enorm om met jullie bij te kletsen. Van USA Westcoast roadtrip en VIVA400 nominatie tot natuurlijk onze verloving. Wat voor moois er allemaal wel niet in een relatief korte periode kan gebeuren! In dit artikel deel ik een persoonlijke recap.

Na vijf weken te hebben rondgetrokken aan de USA Westcoast zijn mijn vriend en ik weer terug op Nederlande bodem. Wat hebben we het fijn gehad! We hebben de luxe gehad alle parels van de Amerikaanse westkust te kunnen meepakken en vielen van de ene verwondering in de ander. Dit alles legden we vast in onze dagelijkse USA Westcoast Roadtrip-vlog. Voor familie, vrienden, jullie, maar eigenlijk vooral ook voor onszelf. We deden en zagen namelijk zóveel. En hoewel we natuurlijk enorm ons best deden om alles in te prenten, was dit vrijwel onmogelijk. Ik ben dan ook zo blij dat we zoveel bijzondere momenten op camera hebben kunnen vastleggen!

VIVA400 nominatie

In de tweede week van onze USA Westcoast Roadtrip kreeg ik bovendien ineens heel leuk nieuws. Iemand had mij opgegeven voor de VIVA400-awards en heb daadwerkelijk een plekje op de lijst gekregen! De VIVA400-lijst is geïnitieerd door het tijdschrift Viva met daarop 400 inspirerende vrouwen die uitblinken in hun vakgebied.

De VIVA400-awards worden uitgereikt binnen zes categorieën en dankzij mijn boek Fuck the quarterlife crisis heb ik een plekje verworven in de categorie ‘Creatieven’. Wat een eer! Op donderdag 15 november is de awarduitreiking en ik heb er nu al zoveel zin in. Ik kijk er enorm naar uit om de mede-genomineerden te ontmoeten. Wie mij heeft genomineerd, weet ik nog steeds niet. Mocht de ‘verantwoordelijke’ dit ooit lezen: dankjewel voor de enorme eer!

Verloving

Onze USA Westcoast Roadtrip bleek al snel een bijzondere reis om nooit meer te vergeten. Zeker toen Roy in Yosemite National Park -net toen we ons in pyjama en met tiental kussens op de bank hadden genesteld- ineens op één knie ging. Het kwam voor mij zelfs zo onverwacht dat Roy zeker driemaal heeft moeten zeggen ‘dat het écht geen grapje’ was voordat het eindelijk tot mij doordrong. En de gelukstranen begonnen te vloeien. Zien is natuurlijk geloven:

Uit enthousiasme wilde ik meteen iedereen bellen en appen. Tot ik me besefte dat het in Nederland 3 uur ‘s nachts was. Ik besloot niet verantwoordelijk te willen zijn voor menig hartverzakking en heb keurig gewacht met bellen totdat ik wist dat mijn ouders (die het al wisten!), broer, zus en beste vriendin wakker waren. Vervolgens stond ik alleen zo stijf van de excitement dat ik zelf niet meer kon slapen. Maar hé, dat was natuurlijk alleen om een heel leuke reden ;-)

Voor iedereen die graag meer wil weten over onze USA Westcoast roadtrip: ik ben van plan de komende tijd meerdere artikelen te besteden aan onze reis. Niet alleen voor iedereen die liever leest dan kijkt, maar ook om mijn favoriete plekken, ervaringen en tips met jullie te kunnen delen. En natuurlijk de dingen die ik in de USA heb gekocht. Deze artikelen zullen verspreid online komen, dus naast ‘normale’ artikelen over mijn persoonlijke leven, ondernemen en andere lifestyleartikelen die jullie van mij gewend zijn. Tot snel!

Liefs,

Femke

FACEBOOK * INSTAGRAM * YOUTUBE * TWITTER14 reacties


  3 november 2018

  Zo onwijs leuk dat jullie verloofd zijn! Ik kan me voorstellen dat je je enthousiasme maar moeilijk voor jezelf kon houden ;) Toch heel knap dat je het nog een paar uur hebt volgehouden! En wat gaaf dat je bent genomineerd voor de Viva400-awards. Meer dan verdiend! <3
  Dubbel gefeliciteerd dus! :)


  Femke - Youniqueblog

  11 november 2018

  Superlief van je! Dankjewel. X  3 november 2018

  Wat een onwijs bijzondere trip en dan ook nog met zo’n mooie verloving, gefeliciteerd!


  Femke - Youniqueblog

  11 november 2018

  Dankjewel Eline :-)!  3 november 2018

  Wat leuk dat dit zo’n fijne periode voor je is met zoveel leuke dingen! Geniet nog maar met volle teugen na van jullie mooie reis én verloving!


  Femke - Youniqueblog

  11 november 2018

  Zo lief, dankjewel Laurine!  3 november 2018

  Wat een super mooie vakantie hebben jullie achter de rug! Ik weet nog dat je in een artikel zei dat je bijna 6 weken ging en dat dat er nu al op zit joh. Gefeliciteerd met jullie verloving en je VIVA 400 nominatie!


  Femke - Youniqueblog

  11 november 2018

  Het is inderdaad zó snel gegaan! Dankjewel Vera. X  4 november 2018

  Ik heb al jullie vlogs gezien! Waren leuk om te kijken.
  Het op reis gaan kriebelt nu wel heel erg. Ik had op hetzelfde moment 3 mensen die ik volg/ken die in Amerika waren en zo’n beetje achter elkaar aan reisde haha.


  Femke - Youniqueblog

  11 november 2018

  Yay, zo leuk om te horen! Dankjewel. X


  Andrea

  5 november 2018

  Gefeliciteerd! Ik ben nog heel benieuwd naar de aankomende blogs. Mijn ouders gaan ook deze reis maken dus nu kan ik stiekem zien wat ze gaan doen! Ik kom er nu (ik lees pas sinds twee maanden je blog) achter dat je vriend een oud-student van me is! En natuurlijk gefeliciteerd met je nominatie!


  Femke - Youniqueblog

  11 november 2018

  Ha, wat ontzettend toevallig! Heb het net aan hem gevraagd en hij kent je inderdaad nog ;-) En dankjewel, heel lief van je.  5 november 2018

  Gefeliciteerd met jullie verloving! Ik kijk heel erg uit naar je posts over jullie reis, want ik ben dus inderdaad meer van het lezen dan vlogs kijken én deze reis staat heel hoog op m’n verlanglijstje.


  Femke - Youniqueblog

  11 november 2018

  Heel begrijpelijk (hier nog één namelijk ;-)), dus ik ga zeker meer delen!