Van octagon tafelset tot mosterdgele prullenbak: 3 veranderingen in ons interieur
27/12/2018


interieur

Als er één ding is wat bij ons constant aan het veranderen is, dan is het wel ons interieur. Roy en ik vinden het allebei superleuk om ons huis in te richten, maar zien hierdoor ook regelmatig aan verandering toe. Zo kochten we onlangs nieuwe bijzettafels en een mosterdgele prullenbak. Benieuwd?

octagon tafelset by boo

Octagon tafelset

Via Instagram Stories deelde ik al eerder deze Octagon tafelset van By-Boo. We kochten deze bijzondere tafelset op Black Friday en kregen er zoveel enthousiaste reacties op dat deze tafelset zonder twijfel een plekje bovenaan dit artikel heeft verdiend. En ja: wij zijn er minstens net zo weg van. Hoewel we onze 3-delige set bijzettafels inmiddels ruim 3 jaar met veel plezier gebruikten, merkten we allebei dat we behoefte hadden aan een groter tafelblad.

Per toeval stuitten we tijdens een wandeling over de woonboulevard op deze set en we waren allebei direct enthousiast. Het hout geeft ons woondgedeelte direct een warmere uitstraling en doordat het twee verschillende tafels zijn, geeft ons dit de ruimte om de tafels makkelijk te schuiven. Heel blij mee!

img_3216.jpg

Kwallen van schelpen en luchtplantjes

Toen we in West-Amerika waren stuitten we op een aantal decoratiekwallen – gemaakt van schelpen en luchtplantjes. We vonden het fantastisch, maar de angst dat de kwallen zouden breken in onze bagage hield ons tegen om ze mee te nemen. We baalden er ontzettend van tot we per toeval op dezelfde creatie stuitten op de Swan Market in Den Bosch. We namen dit drietal mee en hingen ze aan de binnenzijde van onze buffetkast. Dankzij de doorzichtige visdraad lijkt het net alsof de kwallen zweven. Ik word er iedere keer blij van wanneer ik ze zie!

brabantia prullenbak mosterdgeel prullenbak geel pedaalemmer

Mosterdgele prullenbak

Nog een instant blijmaker: deze mosterdgele prullenbak van Brabantia. Het pedaal van onze huidige prullenbak werkte niet meer goed, waardoor we al een tijdje op zoek waren naar een nieuwe. Toen ik na een afspraak bij Brabantia geïnspireerd was om eens door de webshop te scrollen, ontdekte ik dit pareltje. Hoewel ik aanvankelijk nog wel enige twijfels had (‘Hij is wel erg opvallend, hè?’), is het uiteindelijk Roy geweest die mij overhaalde ervoor te gaan. Blij toe, want het frist ons interieur enorm op en maakt de keuken nét dat beetje feestelijker. En dat is eigenlijk meer dan je van een prullenbak mag verwachten, toch?

Wat vinden jullie van de veranderingen in ons interieur? Wat is jullie favoriet?

FACEBOOK * INSTAGRAM * YOUTUBE * TWITTER2 reacties


    27 december 2018

    Oh, die prullenbak is onwijs mooi! Wat een mooie kleur! En superleuke bijzettafels ook. Ik kan me voorstellen dat jullie helemaal blij zijn met deze aanvullingen op jullie interieur :)    4 januari 2019

    Ik vind die tafelset echt zooo leuk <3