Instagram Stories Templates: nieuwe to-do lists (download)
21/01/2019


instagram stories templates to-do list download

Als je me al een tijdje volgt op Instagram, weet je inmiddels dat ik vrijwel dagelijks mijn to-do list voor de dag deel. Ik vind het een enorm fijne stok achter de deur om bergen werk te verzetten. Bovendien beantwoord het meteen de meest gestelde vraag die ik krijg: “Wat doe je zoal als freelance content creator?”. Nog leuker vind ik misschien nog wel dat ook jullie graag deze templates gebruiken. En daarom stel ik vandaag weer een nieuwe set ter download beschikbaar.

Instagram Stories Templates

Het delen van mijn dagelijkse to-do list, begon puur en alleen als iets voor mezelf. Het zorgde ervoor dat ik nóg productiever ging werken. Want hé… Als ik mijn taken voor de dag niet kon afstrepen omdat ik werd afgeleid door het zoveelste YouTube-filmpje, zou ‘iedereen’ dit zien. Wat ik alleen niet had verwacht, is dat zóveel mensen het zo leuk vinden om te zien. Sterker nog: dat ik regelmatig te horen krijg dat het voor anderen motiverend en zelfs inspirerend werkt om te zien wat ik zoal op een dag doen.

instagram stories templates to-do list download

Na mijn uitleg over hoe je je eigen Instagram Stories Template maakt, zijn een aantal van jullie hier lekker mee aan de slag te gaan. Al krijg ik wekelijks een berichtje van iemand die graag mijn templates wil gebruiken. Ook deze stelde ik destijds als download beschikbaar. Wanneer je je to-do list dagelijks ziet, kan dit gaan vervelen. En daarom heb ik een nieuwe set gemaakt. Om uitsluitend te gebruiken als je nieuwe mobiele to-do list of om af te wisselen met de huidige set. En ik ben er zelf o-zo blij mee…

instagram stories template to-do list to do list femke kamps younique

Download mijn to-do lists Instagram Stories templates

Wil je mijn templates downloaden. Dat kan hier: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdagUiteraard stel ik het wel op prijs als je mijn Instagram handle (@femkekamps) laat staan, zodat ook anderen weten wie deze templates heeft gemaakt. Tip: voeg dit artikel toe aan je favorieten of maak een apart album aan op je mobiel getiteld ‘Templates’, waarin je deze templates bewaard. Dit scheelt je op dagelijkse basis wat zoek- en speurwerk in je filmrol.

Update: op verzoek heb ik ook Instagram Stories templates voor zaterdag en zondag gemaakt!

Ik hoop dat jullie aan deze mobiele to-do list net zoveel plezier gaan beleven als ik! Wat vinden jullie van deze nieuwe set?

FACEBOOK * INSTAGRAM * YOUTUBE * TWITTER4 reacties


  21 januari 2019

  Supermooi gedaan. Ik ga ze zeker gebruiken.  21 januari 2019

  Wat zijn ze tof, zeg! Ik ga ze opslaan om misschien ook een keer te gebruiken :)  21 januari 2019

  Lifesaver! Ik zie het vaak in je stories voorbij komen, super handig om zo alles bij te houden. En het motiveert mij enorm om productief aan de slag te gaan.  2 februari 2019

  Ohhh wat een fijne lijstjes dit! Ik zag ze al op jouw Instagram voorbij komen en vond ze er al mooi uit zien. Leuk!