Things that made my week...#309
06/01/2019


things that made my week

Dit keer had ik een reden om mezelf extreem burgerlijk te voelen, werd ik onbedoeld beledigd door mijn schoonmoeder en had een vriendin een wel héél bijzonder sollicitatiegesprek. Benieuwd?

 • Je weet dat de ‘burgerlijkheid’ for real is als je wordt uitgenodigd voor een tupperware party. Ik kreeg spontaan zin om met een mandje muffins deur-tot-deur bij de buren langs te gaan.
 • Roy: “Zullen we gaan gourmetten?” Vrienden: “Ja, leuk! Kunnen we nog iets meenemen?” Roy: “Een gourmetstel. Die hebben we namelijk niet.”
 • Wanneer mijn schoonmoeder een paar geknutselde kerstbomen bekijkt die een aantal kinderen hadden gemaakt voor het goede doel: “Wat leuk!” *half uur later* Schoonmoeder: “Wat leuk dat vogelhuisje buiten! Hebben de kinderen uit de buurt dat ook geschilderd?” Ik, nadat ik was uitgelachen: “Eh nee… Die heb ík geschilderd.”
 • Wanneer een vriendin verteld over een student die kwam solliciteren voor een stage: “… Toen zei ze: ‘De stage is volledig vanuit huis te doen, toch’?. En ik zei: ‘Nee, het is natuurlijk wel de bedoeling dat je op de redactie aanwezig bent. Hoe kom je hierbij?’ Vervolgens zei ze: “Oh, omdat er stond dat jullie op zoek waren naar een online stagiair.” I mean…
 • Roy: “Ga je morgen mee vuurwerk halen?” Ik: “Ja, dat wil ik best wel doen.” Roy: “Het is wel om 09:00 ‘s ochtends.” Ik: “Laat maar.”

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie een fijne week gehad?

FACEBOOK * INSTAGRAM * YOUTUBE * TWITTER3 reacties


  6 januari 2019

  Haha, die tupperware party is inderdaad wel heerlijk burgerlijk! En dat punt van het vogelhuisje, haha…geweldig!  6 januari 2019

  Hahaha, Tupperware parties.. zo leuk zijn hé! Ik moest ook zo lachen om dat online stagiair.. zou een actie voor mij kunnen zijn  6 januari 2019

  hahaha TE VROEG! vooral voor vuurwerk ehehe.. nou tupperware is ideaal want het is niet kapot te krijgen, toppertje dus!