The Self-Made Summit tot Disneyland Parijs: dit zijn mijn plannen voor maart
01/03/2019


femke kamps studio wndrfl

Wat heb ik zin om met jullie bij te kletsen! Het is de laatste dagen iets stiller op mijn blog geweest, maar als je me volgt op Instagram heb je vast al wel gezien dat ik niet stilgezeten heb. Zo ben ik achter de schermen bezig met een groot project in samenwerking met #RECHARGE (daarover hoop ik later deze maand meer te vertellen) en zijn Roy en ik ons al aan het oriënteren voor onze bruiloft. Ook begint de maand maart meteen goed met een trip naar Disneyland Parijs en The Self-Made Summit. Genoeg reden om even bij te kletsen.

Trouwplannen

Regelmatig wordt er gevraagd naar de status van onze trouwplannen. Heel leuk natuurlijk die interesse, maar we hebben allebei (gelukkig!) geen haast. We genieten oprecht van de voorbereiding. Juist om deze reden hebben we onze pijlen gericht om een datum te prikken in augustus of september 2020. Dit lijkt nog heel ver weg, maar onlangs hadden we het er nog samen over dat het maar goed is dat we ons nu al aan het oriënteren zijn. We weten namelijk goed wat we willen en wat bij ons past. Zo zijn we al langs geweest bij Akkerzicht en In De Kas. Twee prachtige trouwlocaties die ons absoluut aanspreken. Aan de andere kant willen we ook nog een aantal meer industriële locaties bekijken. Mochten jullie dus nog leuke tips voor toffe trouwlocaties hebben: meer dan welkom!

Disneyland Parijs

Traditiegetrouw staat maart ook in het teken van (véél!) verjaardagen. Dit jaar staat er echter ook iets anders leuks gepland: een trip naar Disneyland Parijs. Omdat mijn moeder dit jaar 60 jaar is geworden en mijn vader in april 65 kaarsjes mag uitblazen, hebben ze for old times sake een nostalgische trip naar Disneyland Parijs geboekt. Yep. Dit betekent dat je dit weekend mijn ouders, broer, zus en ik plus ‘aanhang’ in Disneyland Parijs kunt spotten terwijl we luidkeels Let It Go zingen. Oké, waarschijnlijk alleen ik. Maar dat mag de pret niet drukken.

The Self-Made Summit

Bij terugkomst uit Disneyland Parijs staat me bovendien nog iets leuks te wachten: The Self-Made Summit van Hashtag Workmode. Het belooft hét carrière-event voor ambitieuze vrouwen te worden met heel veel inspirerende sprekers. Ik kijk er echt enorm naar uit om alle inspirerende talks te horen en workshops te volgen. Mocht je het leuk vinden om te gaan: enkele sprekers van The Self-Made Summit hebben een kortingscode gedeeld waarmee je 25% korting krijgt op je ticket. Enne, kom je mij op deze dag tegen? Vergeet me dan niet aan te tikken. Dat vind ik alleen maar gezellig!

Liefs,
Femke

FACEBOOK * INSTAGRAM * YOUTUBE * TWITTER

Fotografie: WNDRFL7 reacties


  1 maart 2019

  Wat een toffe plannen, zeg! Een weekend naar Disneyland, hoe leuk is dat! Alvast veel plezier! Het event klinkt ook geweldig trouwens. Heel inspirerend, lijkt me. Geniet van alle plannen!  1 maart 2019

  Zo’n fijne vooruitzichten! Ontzettend veel plezier gewenst in Disneyland, Femke. Je mag mijn moeder gerust lenen, want zij zingt zó luidkeels mee dat ik zelfs ik er soms hoofdpijn van krijg – en dat wil wat zeggen!  1 maart 2019

  Heel veel plezier in Disneyland! Leuke plannen heb je :D  2 maart 2019

  Ah wat super leuk have fun daar en we zien vanzelf wel weer de prachtige foto’s verschijnen! Oh trouwlocaties is echt een dingetje inderdaad..  3 maart 2019

  Wat een leuke plannen, heel veel plezier in Disneyland!  4 maart 2019

  Wat een leuke plannen! Veel plezier in Disneyland en ik ben benieuwd naar de foto’s.


  Lieke

  5 maart 2019

  Wat een mooie trouwlocaties.
  Ik heb toen in een hotel gewerkt en daar werden ook vaak bruiloften gehouden.
  Dat hotel doet me een beetje denken aan jullie trouwlocaties.
  Sandton Château de Raay.