Things that made my week...#311
10/03/2019


disneyland paris vienna dream castle hotel disney studios disney movie studios walt disney studios

Dit keer was er een ‘ezelsbruggetje’ voor nodig om iemands naam te onthouden, was mijn antwoord op een vraag van een opdrachtgever niets anders dan bruuteerlijk en had mijn vriend een bijzondere vraag voor de apotheker. Benieuwd?

 • Wanneer je iemand ontmoet en zowel jij als je vriend meteen de naam is vergeten. Ik, op de terugweg in de auto: “Hoe heette ze nou? Anita?” Roy: “Ik dacht Rianne. Iets met een ‘i-a’ in ieder geval.” Ik, terwijl ik een ezelsgeluid maak: “Ee-aah!” Roy: “Verder alles goed?”
 • Ik: “Oké, ik ga even dauwsjen.” Oftewel: douchen. Roy: “Oké, dauwsjen kroes.”
 • Opdrachtgever: “En, klaar voor het weekend?” Ik: “Ik ben wel toe aan het weekend. Telt dat ook?”
 • Wanneer Roy en ik samen in de apotheek staan en ik hem aan het vervelen ben. Roy: “Ik zal straks meteen even vragen of ze iets hebben voor een misselijke vriendin…”
 • Vervolgens kijkt Roy om zich heen en zegt na een korte stilte ineens geamuseerd: “Ben jij ook weleens op zoek naar voorwerpen om mij mee te vermoorden?”
 • Papa, mopperend als de serveerster zijn bestelde koffie wel erg lang op de bar laat staan: “Straks wordt ‘ie nog koud!” Ik: “Als je er lang genoeg over zeikt, wordt ‘ie vanzelf warm.”

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie een leuke week gehad?

FACEBOOK * INSTAGRAM * YOUTUBE * TWITTER

Categorie: Persoonlijk


3 reacties


  10 maart 2019

  Haha, die laatste opmerking is té leuk! En toch fijn om te weten dat je de apotheek uiteindelijk heelhuids uit bent gekomen ;) Leuk lijstje weer! Geniet van je zondag!  10 maart 2019

  Ik weet niet of die een na laatste opmerking nu zorgwekkend of grappig moet zijn haha!
  Liefs  11 maart 2019

  Haha wat een leuk lijstje weer, een goed begin van de week :D