Bijkletsen | Schrijfproces, interviews met Workjuice & WNDRFL Stories & weekendje weg -
25/04/2019


femke kamps freelance tekstschrijver den bosch freelance content creator social media expert

Eén van de leukste posts vind ik de post waarin ik met jullie kan bijkletsen. En hoewel deze manier natuurlijk een beetje eenzijdig is, ben ik blij dat ik jullie op deze manier op de hoogte kan houden van wat er allemaal speelt. Zo ben ik, zoals jullie inmiddels vast al weten, bezig met het schrijven van een tweede boek, werd ik geïnterviewd door Workjuice en WNDRFL Stories, maar gaf ik Roy ook een heel leuk verjaardagscadeau. Als ik dat zelf mag zeggen.

Ga ik echt beginnen met praten over het weer? Ja, dat ga ik doen. Want even: wat heb ik de afgelopen dagen genoten van de zon. We scoorden last-minute nog tickets voor Paaspop en wat was het een feestje om op dat zonovergoten terrein te genieten van optredens van o.a. Clean Bandit en Lukas Graham. Een welkome break van alle uurtjes die inmiddels al in het tweede boek zijn gestoken. Hoe het schrijfproces gaat? Wisselend. Het ene moment ben ik ervan overtuigd dat het een literatuurprijs verdient. Het andere moment vind ik het zelfs niet waardig genoeg om mijn tranen van teleurstelling mee te deppen. De waarheid zal wel ergens in het midden liggen.

“Het ene moment ben ik ervan overtuigd dat het tweede boek een literatuurprijs verdient. Het andere moment vind ik het zelfs niet waardig genoeg om mijn tranen van teleurstelling mee te deppen.”

Gelukkig zijn er tal van fijne afleidingen. Zo mocht ik op een paar zonovergoten dagen in de buitenlucht fotograferen voor opdrachtgevers als Almere Centrum en de vastgoedprojecten DUIN & Cruquius. Daarnaast ontving ik ook een paar toffe potentiële opdrachtverzoeken in mijn inbox en werd ik geïnterviewd door Workjuice en WNDRFL Stories over Fuck the quarterlife crisis. Stuk voor stuk interviews waar ik onwijs trots op ben. En een leuke bonus: de talentvolle Kirsten van WNDRFL Stories maakte zelfs een aantal foto’s, zoals bovenstaand, van me.

“Binnenkort vindt de eerste meeting plaats met betrekking tot de stichting waarmee we ons willen gaan inzetten voor meer aandacht voor persoonlijke ontwikkeling in het onderwijs.”

Verder staan er ook genoeg leuke dingen op de planning. Zo vindt binnenkort de eerste meeting plaats met betrekking tot de stichting waarmee we ons willen gaan inzetten voor meer aandacht voor persoonlijke ontwikkeling in het onderwijs. Heel veel zin in! Daarnaast neem ik op woensdag 15 mei deel een de PR-workshop van mede-ondernemers Suzanne van Duijn en Chantal Schram in Den Bosch (met de code ‘FEMKE’ ontvang je 10% korting op je kaartje.). En, ik zou het bijna vergeten, gaan Roy en ik een lang weekend naar een vrijstaande boerderij in Harderwijk – iets wat ik hem gisteren had gegeven als verjaardagscadeau. Niets missen? Vergeet me vooral niet te volgen op Instagram – hier post ik bijna dagelijks via Stories!

Liefs,
Femke

FACEBOOK * INSTAGRAM * YOUTUBE * TWITTER10 reacties


  25 april 2019

  Ik weet zeker dat je boek hartstikke goed wordt. En dat zeg ik niet om je meer druk op te leggen, maar omdat je twijfels echt niet nodig zijn. Komt vast helemaal goed!
  Wat een leuk cadeau, zo’n weekendje weg. Geniet er alvast van, net als van de pr-workshop binnenkort. Klinkt heel interessant!


  Femke - Youniqueblog

  25 april 2019

  Wat ontzettend lief van je! Dankjewel Romy. Leuk ook je enthousiasme :-) Ik heb er onwijs veel zin in!  25 april 2019

  Zo’n mooi uitgangspunt voor een boek! Ik ben erg benieuwd. Heel erg veel succes, nog! En geniet van jullie lang weekend! Ik zou in ieder geval dolblij zijn met zo’n cadeau.


  Femke - Youniqueblog

  25 april 2019

  Yes, zo ontzettend leuk om te horen! Heel erg bedankt :-)  25 april 2019

  Wat een droom, een (tweede) boek schrijven. You got this :-)


  Femke - Youniqueblog

  25 april 2019

  Zo lief, dankjewel :-)!  25 april 2019

  Die foto is echt superleuk! Tof om te lezen waar je allemaal mee bezig bent :) Komt vast helemaal goed met dat boek!


  Femke - Youniqueblog

  25 april 2019

  Onwijs lief van je, dankjewel Audrey!  28 april 2019

  Oeh, Harderwijk! Daar woon ik – zeg maar – heuuuul dichtbij. Leuk! Veel plezier!  29 april 2019

  Wat leuk om te lezen! Ik ben echt benieuwd naar je nieuwe boek! Je vorige was ook zo leuk, dus dat wordt deze vast weer :)