Yes, er komt een tweede boek!
27/03/2019


femke kamps fuck the quaterlife crisis

Mégatrots ben ik dat ik eindelijk mag vertellen dat er een tweede boek in the making is. Ditmaal echter niet in mijn uppie en met héél goede reden: het is namelijk gekoppeld aan een mooie missie waar ik dubbel en dwars achter sta. Namelijk ‘Persoonlijk Ontwikkeling’ in het standaard vakkenpakket op scholen introduceren. Benieuwd?

Krachten bundelen voor tweede boek

Als je de afgelopen tijd mijn to-do lists op Instagram (Stories) nauwlettend in de gaten hebt gehouden, is het je misschien opgevallen dat er één taak regelmatig terugkwam: “Werken aan project i.s.m. #RECHARGE“. Nu het figuurlijke spits van onze samenwerking is afgebeten, mag ik iets héél leuks met jullie delen: we gaan samen een (voor ons allebei!) tweede boek uitbrengen. Qua visie zitten Hidde De Vries, oprichter van #RECHARGE, en ik zó op één lijn dat het ons niet meer dan logisch leek om dit samen op te pakken. Om alvast een tipje van de sluier op te lichten: het wordt geen direct vervolg op F*ck the quarterlife crisis, maar wel een logische opvolger. Een krachtige volgende stap.

Persoonlijke ontwikkeling in het standaard vakkenpakket

Nóg een reden van dit co-project? Hidde en zijn team waren zo enthousiast over mijn persoonlijke missie om Persoonlijke Ontwikkeling in het standaard vakkenpakket te introduceren, dat we ook op dit gebied hebben besloten om de handen ineen te slaan. Heel surreal. Ons doel is in beginsel simpel: deze droom daadwerkelijk verwezenlijken. Maar het vraagt natuurlijk om de nodige tussenstappen. Of zeg maar gerust honderd. Helemaal niet erg natuurlijk met pure passie als brandstof, maar het is beslist geen project wat zal gaan over één nacht ijs. Er zijn echter al de nodige lijntjes uitgegooid en ik ben blij dat ook het boek zal bijdragen aan deze missie. Yes!

Lang verhaal, kort? Ik ben blij dat ik hier niet meer geheimzinnig over hoef te doen. En bovenal dat ik jullie nu ook echt kan meenemen in het proces van een boek schrijven en wat hier allemaal bij komt kijken. Mocht je me nog niet volgen op Instagram: doen! Hier zal ik jullie meenemen in het proces en mijn persoonlijke inzichten en tips delen. Enne: hopelijk kijken jullie er net zo uit naar het tweede boek als ik. Bis snel!

Liefs,
Femke

FACEBOOK * INSTAGRAM * YOUTUBE * TWITTER

Fotografie: Studio Wonderful12 reacties


  27 maart 2019

  Wauw! Zó gaaf. Heel erg tof dat je weer een boek gaat schrijven. Je eerste boek heb ik met veel plezier gelezen! :)  27 maart 2019

  Gaaaaaf! Ik ben helemaal voor jouw persoonlijke missie! Past helemaal in de tijd waarin we nu leven. En het is zo belangrijk om te weten wie je bent, waar je energie van krijgt, wat je grenzen zijn en om door te blijven leren.
  Ben heel benieuwd wat jullie voor onderwerpen voor oog hebben.  27 maart 2019

  Stoer! Gefeliciteerd, wat een geweldig project!  27 maart 2019

  AAAH HOE COOL! <3  27 maart 2019

  Gefeliciteerd! Wat geweldig dat je een nieuw boek gaat schrijven! Ik ben heel benieuwd wat er precies in het boek komt te staan, want persoonlijke ontwikkeling is natuurlijk heel breed. Is het gericht op middelbare scholieren of een boek die voor iedere leeftijd en levensfase gebruikt kan worden? In ieder geval superleuk Femke!  27 maart 2019

  Aah wat ontzettend vet! Gefeliciteerd met dit toffe project zeg.  27 maart 2019

  Wat gaaf! Ik kijk ontzettend uit naar jullie nieuwe boek :D  27 maart 2019

  Jaaa dit klinkt zó onwijs goed! Ik ben heel erg benieuwd en mocht je een keer willen brainstormen of de visie van een docent (in spe) willen weten, let me know <3  27 maart 2019

  Wat een onwijs gaaf project! Heel veel succes en vooral veel plezier.  27 maart 2019

  Gefeliciteerd Fem! Wat ontzettend gaaf dat je nog een boek mag en kan schrijven. Heel veel succes met dit project <3


  Sylvia

  27 maart 2019

  Gefeliciteerd Fem en veel succes met het schrijven van jullie boek!

  Gr. Sylvia x  27 maart 2019

  Wow, wat een geweldig nieuws! Gefeliciteerd en succes met het schrijven van jullie boek! Ben heel benieuwd en vind het onwijs goed dat je je hiervoor inzet!