Instagram Stories Templates: nieuwe to-do lists voor zaterdag en zondag (download)
03/05/2019


instagram stories templates to do list to do lists geluksmomentjes download

Hoewel ik het inmiddels niet meer dagelijks doe, vind ik het nog steeds onwijs leuk om mijn to-do lists via Instagram Stories met jullie te delen. Hiervoor heb ik speciale Instagram Stories templates gemaakt die jullie ook kunnen downloaden. Ik had destijds ook to-do lists voor zaterdag en zondag gemaakt, maar omdat ik dat geen ‘to-do’-dagen vond, liet ik deze achterwege. Tot nu. En met héél goede reden.

Instagram Stories Templates

To-do lists of happiness lists?

Hoewel ik de Instagram Stories templates in de basis heb ontworpen als to-do lists, kreeg ik onlangs van volger en oud-studiegenootje @inezveringa een opvallend verzoek: of ik ook een template voor zaterdag en zondag had gemaakt. Waarom? Zij gebruikte mijn to-do lists namelijk om haar geluksmomentjes op een dag vast te leggen en via Stories te delen. Van ‘wandeling met de kleine omdat het zo’n mooi weer was’ tot ‘manlief die een smoothie had gemaakt voor hij naar zijn werk ging’. Hoe leuk is dat? Geen idee waarom ik er nooit zelf aan dacht, maar ik vind het zo ongelofelijk leuk dat de to-do lists ook wordt gebruikt als happiness lists. En dat is natuurlijk meteen een tip voor jullie mocht je niet zo zijn van de to-do’s afvinken.

instagram stories templates to do list to do lists geluksmomentjes download

Download

Daarom kun je bij dezen ook Instagram Stories to-do list (of happiness) templates downloaden voor zaterdag en zondag. Je vindt in deze post de templates voor de overige dagen van de week. Uiteraard stel ik het wel op prijs als je mijn Instagram handle (@femkekamps) laat staan, zodat ook anderen weten wie deze templates heeft gemaakt. Tip: voeg dit artikel toe aan je favorieten of maak een apart album aan op je mobiel getiteld ‘Templates’, waarin je deze templates bewaard. Dit scheelt je op dagelijkse basis wat zoek- en speurwerk in je filmrol.

Wat vinden jullie van deze Instagram Stories templates? Gaan jullie ze gebruiken als to-do lists of happiness lists?

FACEBOOK * INSTAGRAM * YOUTUBE * TWITTER1 reactie


    3 mei 2019

    Wat een handige tip!