Just fucking do it van Noor Hibbert (recensie en winactie)
23/07/2019


Just fucking do it Noor Hibbert recensie review

Noor Hibbert is een Britse psycholoog, businesscoach én schrijver. Met haar boek Just fucking do it geeft ze je als lezer het bemoedigende zetje in de rug om jouw droomleven te creëren. Dat dit voor iedereen binnen handbereik ligt staat buiten kijf, vindt Hibbert. In dit artikel vertel ik alles over dit feelgood boek en nog leuker: ik mag twee exemplaren onder jullie verloten.

Just fucking do it

Met twee succesvolle bedrijven op haar naam is Noor Hibbert één van de succesvolste business-coaches van Engeland. En daar hoort natuurlijk een boek bij. Met Just fucking do it brengt Noor Hibbert haar beste coachingtips naar jouw boekenkast:

“We kennen het allemaal wel: kleine of grote belemmeringen die je ervan weerhouden de beste versie van jezelf te zijn. Misschien zit je vast in een routine of een denkpatroon. Of je ervaart niet de voldoening of het geluk dat je zou willen hebben en je weet niet hoe je dat kunt veranderen. Wat je persoonlijke obstakels ook zijn, je hebt de kracht om ze om te buigen. Noor Hibbert toont hoe je kunt stoppen met “klein denken’, de moed kunt vinden om te durven zijn wie je bent en met positieve veranderingen het leven kunt leiden dat je verdient.”

Just fucking do it Noor Hibbert recensie review

Visualiseren, creëren en manifesteren

Just fucking do it is ongetwijfeld een feelgood boek met -om in de stemming van het boek te blijven- positieve vibes die je aansporen vooral dichtbij jezelf te blijven en een leven te kiezen waar jij blij van wordt. Aan de hand van haar persoonlijke ervaringen, de wet van aantrekkingskracht en praktische opdrachten helpt Hibbert je je droomleven te visualiseren, te creëren en zo daadwerkelijk te manifisteren. Hoewel het boek hier en daar wat Amerikaans aandoet (lees: over de top waarbij regelmatig met het woord ‘magisch’ wordt gestrooid), neemt het niet weg dat het boek je motiveert om te gaan voor hetgeen waar jij blij van wordt. Noor Hibbert weet zich door middel van haar pen te ontpoppen tot jouw persoonlijke cheerleader.

Just fucking do it Noor Hibbert recensie review

Win [GESLOTEN]

Namens uitgeverij Harper Collins mag ik twee exemplaren van Just fucking do it van Noor Hibbert onder jullie verloten. Wat je hiervoor moet doen doen? Simpel, laat hieronder een reactie achter met een geldig e-maildres en vertel waarom jij graag dit boek zou willen lezen. Begin augustus ontvangen de twee winnaars van mij persoonlijk bericht. Kun je niet wachten? Het boek Just fucking do it (€17,99) is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com.

Ben jij benieuwd naar Just fucking do it van Noor Hibbert? Doe jij mee met de winactie?

FACEBOOK * INSTAGRAM * YOUTUBE * TWITTER



102 reacties

    Marije

    23 juli 2019

    WoW, precies het boek wat ik momenteel nodig heb! Deze twijfelaar, master of negatief denken, komt maar niet verder. Ik ben wereldkampioen (oke, dat bestaat niet, maar áls het zou bestaan, zou ik de champ zijn) in lijsten verzinnen waarom ik iets níet zou doen. Hopelijk leert dit boekje mij om dingen f*cking wél te doen. En daarom doe ik dus mee met deze winactie en ben ik alvast hard aan het duimen….



    23 juli 2019

    Wauw, wat tof dat je dit boek weg mag geven! Ik zou het boek heel graag willen lezen. Hoewel ik goed op weg ben om een van mijn grootste dromen waar te maken (over ruim een maand op wereldreis!), zijn er nog genoeg onzekerheden en obstakels waardoor ik sommige dromen niet na durf te jagen. Just fucking do it lijkt me heel inspirerend! :-)


    Lotte van der Straten

    23 juli 2019

    Jaaa, hier doe ik graag aan mee! Ben heel benieuwd hoe ze de vertaalslag naar concreet gedrag weet te ‘cheerleaden’.
    Happy summer!
    Groeten!



    23 juli 2019

    Wat leuk! Ik doe graag mee, ik zou wel wat meer fucking kunnen doen in plaats van plannen bedenken en het nooit uitvoeren. Love productiviteitsboeken <3


    Emma

    23 juli 2019

    Oh heel leuk! Ik zou dit boek willen lezen omdat ik op een soort twijfelpunt zit. Alles gaat goed en fijn maar ik wil altijd meer. Rupsje nooit genoeg hier!


    AnnaB

    23 juli 2019

    Just fucking do it,zo benieuwd naar dit boek,ik kan wel een schop onder mijn kont gebruiken om eens wat meer door te pakken


    Esmee

    23 juli 2019

    Hey, wat grappig. Zelfde achternaam als mijn Engelse schoonmoeder! Meant to be om te winnen. Ik heb dit boek sowieso nodig, omdat ik wel een zetje in de goede richting kan gebruiken. Twijfel steeds, maar moet echt meer denken: just f*cking do it.



    23 juli 2019

    Ik dacht eigenlijk dat ik wel een beetje uitgelezen was zo onderhand… Mij veel niks nieuws meer te vertellen over LOA gerelateerde onderwerpen en die motivational speeches had ik ook ALLEMAAL al gehoord… En toen zag ik dit boek op instastories voorbij komen en dacht… Okee best interessant… Om vervolgens volledig te vergeten.. Maar dan vervolgens zie ik hem bij jou weer voorbijkomen.. Dit teken kon ik niet aan me voorbij laten gaan , ik kan niet wachten om me helemaal opnieuw te laten motiveren!


    Lieke van Veen

    23 juli 2019

    Ik doe heel graag mee omdat ik psychologie super interessant vind en heel erg benieuwd ben of dit boek je tot andere inzichten brengt.


    Anita H.

    23 juli 2019

    Nou, kom maar op met dat droomleven. Er is nogal wat ruimte voor verbetering…. “Als ik later groot ben” werkt niet meer. Ik ben 54 jaar oud en heb mijn leven niet op de rit. Hier laat ik het even bij. ;o)



    23 juli 2019

    Oh dit boek klinkt echt super! Ik ben sowieso steeds meer van het lezen. Zo heb ik laatst het boek Master your mindset uitgelezen, ook echt een geweldige eye-opener. Ik ben onwijs benieuwd naar dit boek. Hopelijk helpt het me om mijn belemmerende gedachten helemaal los te laten!


    Mariska

    23 juli 2019

    Ik zou graag kans maken op het boek voor mijn man!
    Een eigen bedrijf, man, papa….
    Soms vergeet ie even wie hij echt is, en waar hij echt gelukkig van wordt…



    23 juli 2019

    Super leuk dat je twee exemplaren verloot. Ik ben net afgestudeerd en nu ligt de wereld voor me open, maar dat is best wel overweldigend en dit boek zou mij kunnen helpen wat richting te geven aan mijn dromen!



    23 juli 2019

    Wat gaaf dat je twee exemplaren mag verloten! Mijn zomervakantie is eindelijk aangebroken en dan is het tijd om nieuwe energie op te doen en plannen te bedenken. Misschien kan dit boek me helpen om ze waar te maken!



    23 juli 2019

    Mijn persoonlijke cheerleader heeft nog best wat te leren; van in de maat dansen tot de juiste tools gebruiken en het juiste gevoel aan te moedigen. Ik ben heel erg benieuwd naar het boek en zou hem enorm graag willen lezen :) Daarna geef ik hem door aan mijn vriendinnetjes die hier ook veel uit kunnen halen. Sharing (knowledge,help,love) is caring <3


    Eilish

    23 juli 2019

    Hoe tof! Dit boek matcht ook goed met de andere boeken die ik de laatste tijd lees. Het lijkt me een enorm interessant boek, waarbij ik mezelf verder kan ontwikkelen. En we zijn druk aan t verhuizen. Hoe lekker is het als ik meteen een fris nieuw boek kan lezen in de tuin of de serre!



    23 juli 2019

    Wat leuk! Lijstjes en plannen maken lukt meestal vrij goed. Maar soms is het werkelijk uitvoeren moeilijker. Daarom zou ik heel graag dit boek lezen.



    23 juli 2019

    Leuk!! Ik kan hem denk ik goed gebruiken na de stap om een baan waar ik niet lekker in zat op te zeggen en een droom functie te kiezen. Nu nog doen! Mee op vakantie en met de juiste
    munitie starten!



    23 juli 2019

    Ik twijfel al maanden om te beginnen met een studie, cursus en wellicht een eigen onderneming te starten. Maar ik kom maar niet over die drempel heen van: ‘Wat als het niet lukt?’ Dus wellicht dat dit boek me een zetje in de goede richting kan geven! ;-)


    Ellen

    23 juli 2019

    Ik ben zojuist een instagrampagina gestart als opzet voor een eigen praktijk aan huis over een paar jaar. Toch veel twijfels of ik het wel kan etc… misschien dat dit boek voor het laatste zetje zorgt om er 100% voor te gaan? Liefs, Ellen



    23 juli 2019

    Vanwege beperkingen moet ik mijn leven opnieuw vormgeven, dat is lastig maar geeft mij ook de ultieme kans te gaan voor waar ik gelukkig van word! en een beetje hulp daarbij van Noor Hibbert kan dan uiteraard geen kwaad :)


    Joyce

    23 juli 2019

    Ik heb al een aantal keer met dit boek in de hand gestaan..
    Hoewel ik net een nieuwe uitdaging ben aangegaan en voor mijn eerste échte baan nu aan de andere kant van de wereld zit, blijft het elke dag een struggle om “het gewoon te doen”. Om los te komen van je denkpatronen en de beste versie van jezelf te zijn.
    Dit boek zou me nu dus ontzettend van pas komen!


    Melanie

    23 juli 2019

    Leuke winactie! Ik doe graag mee.
    Ik ben niet meer gelukkig met mijn werk maar weet ook niet wat ik nu precies wel wil.. Misschien helpt dit boek me op weg ;)


    Thirza Aal

    23 juli 2019

    Lijkt mij een heel inspirerend boek die ik graag wil lezen! Ik sta aan het begin van mijn carrière en ben net begonnen bij een communicatiebureau. En aangezien ik best wel perfectionistisch ben en hierdoor snel de lat voor mezelf te hoog leg of juist te graag wil presteren (want he, ik moet als jonkie bewijzen dat ik het kan) denk ik dat dit boek mij hierbij wel kan helpen om de beste versie van mezelf te worden…


    Robin

    23 juli 2019

    Ik doe mee! En ik doe mee omdat ik het lastig ving om te visualiseren en manifesteren. Ik denk dat dit boek mij daarin goed kan helpen! Plus ik mag vaker de mindset hebben: just f*cking do it.


    Jaimy Smeets

    23 juli 2019

    Dit boek lijkt me wel wat. Ik ben chronisch ziek en ben nog heel erg mijn weg aan het zoeken tussen wat ik kan en wat ik eigelijk allemaal zou willen. Daarnaast ben ik een fervent lezer dus win-win!



    23 juli 2019

    Oké oké, ik wilde dus meedoen. Maar ik zie hierboven reacties van mensen die dit boek veel meer verdienen dan ik!
    Dus ik ga hem lekker zelf kopen, thanks voor deze leuke boekentip!


    Dionne

    23 juli 2019

    Wauw, ik doe graag mee! Aan het herstellen van een burn-out en depressie, terwijl de bomen nog op de weg staan (dat is zo’n spreekwoord toch?). Ik zou willen zeggen dat ik een kampioen in positief denken ben, maar helaas moet ik eerlijk toegeven dat ik dat nog niet ben. Met dit boek kan daar natuurlijk f*ucking goede verandering in komen


    Judith

    23 juli 2019

    Ik hou van magie! En ik mag zeker wel wat vaker “fuck it” zeggen en het gewoon fucking doen. Of een cheerleader die me aanmoedigt, is altijd goed. Haha. Ben erg benieuwd naar het boek.


    Romy

    23 juli 2019

    Oee wat leuk! Waarom zou ik dit willen winnen? Ik ga aankomend jaar afstuderen en ik word daarna ZZP’er. Natuurlijk wil ik werken als waarvoor ik afgestudeerd ben, maar heb stiekem nog zoveel meer dromen en doelen. Toch merk ik dat ik daar nog een beetje bang voor ben haha. Dit boek lijkt me perfect!


    Marieke

    23 juli 2019

    Ja ik doe graag mee! Hoewel ik mezelf vaak een realist noem vindt mijn omgeving me soms eerder een pessimist. Ik zie vaak beren op de weg wat echt mijn droom leven te leiden soms lastig maakt. Ik ben heel benieuwd hoe de ‘cheerleader’ schrijfster dit kan veranderen! Daarnaast zit ik helaas al 4 maanden ziek thuis door mijn zwangerschap dus wat afleiding kan ook zeker geen kwaad!



    23 juli 2019

    Oeh dit boek is echt het laatste zetje wat ik nodig heb om mijn dromen te verwezelijken. Vooral nu ik weer eens in de leesflow zit, komt dit boek erg goed van pas! Duimen!



    23 juli 2019

    Ik bekeek op instagram je stories en zag dit boek voorbij komen met vervolgens de tekst “just fucking do it” en ik het meteen in gedachte “jaa!”

    Al een tijdje ben ik bezig met zelfliefde en zelfontwikkeling en dit boek past daar perfect bij.


    Manoe

    23 juli 2019

    Ik doe graag mee want ik heb af en toe wat meer een verzetje nodig om iets te “fucking” doen. Dus ik hoop heel erg te winnen :)


    Machteld

    23 juli 2019

    Ik dacht na jouw: just fucking do it, ik ga het gewoon doen! Dus hier mijn reactie



    23 juli 2019

    Ik waag ook een kansje! Ik denk namelijk dat dit boek me zeker zou kunnen helpen met alle spreekwoordelijke beren die ik op allerlei wegen zie. Dus ik ben er nieuwsgierig naar geworden!


    Tessa

    23 juli 2019

    Leuk! Zie dit boek overal voorbij komen en ben er zo benieuwd naar. Als twijfelaar kan ik hier volgens mij echt veel learnings uithalen!


    Saskia v. V.

    23 juli 2019

    Dit klonkt als een leuk en handig boek. Ik maak hier dan ook graag kans op. Ik zit momenteel met een burn-out thuis. Je gaat dan ook over de toekomst nadenken. En hopelijk kan ik die knop een keer omzetten en Just fucking do it.



    23 juli 2019

    Klinkt als een heel leuk boek! Ik zou hem graag winnen zodat ik hem zelf kan lezen en om een review voor de businessbabesblog te schrijven.



    23 juli 2019

    Dit lijkt me echt een heel interessant boek, die gaat op mijn to-read lijstje. (Als ik hem zou winnen zou dat natuurlijk helemaal top zijn)

    Liefs, Eline



    23 juli 2019

    Wauw wat ontzettend tof dat je twee boeken weg mag geven! Ik doe graag mee met de winactie.
    Nadat ik jouw boek heb gelezen heb ik mijn lijst met boeken die ik echt nog wil lezen en je raadt het zeker al…. Just fucking do it! Staat er ook tussen. Ik ben op dit moment hard bezig met de zoektocht wat ik echt wil en ik zou zeker wat vaker mogen zeggen… ….. naja je snapt hem wel!



    23 juli 2019

    Deze winactie is echt iets voor mij, als zelfhulpboekliefhebber van het eerste uur. Momenteel zit ik middenin Nice girls don’t get the corner office, maar ik denk dat dit boek een mooie opvolger zou zijn. Ik denk dat ik namelijk nog weleens te veel bezig kan zijn met zijn wie ik denk te moeten zijn. Fingers crossed! :)



    23 juli 2019

    Momenteel zit ik in een moeilijke fase. Ik ga deze week aankondigen dat ik een blogpauze inlas. Ik werk iets meer dan parttime, heb twee kinderen onder de zes jaar, heb mijn blog en wil hiernaast een boek schrijven. Het lukt gewoon allemaal even niet meer. Daarom ga ik even een pauze nemen van mijn blog en mij concentreren op het schrijven van mijn boek. Ik ben benieuwd of het mij gaat lukken. Zo’n boek als dit lijkt mij wel ideaal om mijn angsten te overwinnen en het gewoon te doen!
    Groetjes



    23 juli 2019

    Wat een leuke winactie. Kan geen toeval zijn dat ik voor Magisch Drenthe werk als zzp’er. Ik heb de boel redelijk op orde (denk ik zelf) maar lees graag boeken zoals deze om even de verdieping op te zoeken en even terug naar de kern te gaan. Waar gaat ‘t nou werkelijk om en wat wil ik, waarvoor doe ik de dingen die ik doe. Zou Magisch zijn om dit boek te winnen en weer verder aan mezelf te werken.


    Cynthia

    23 juli 2019

    Yes, ik doe graag mee met deze winactie! Ik word altijd heel enthousiast en energiek van dat soort boeken en lijkt me heerlijk om die deze zomer in onze tuin (of heel misschien op het strand in het buitenland) te lezen. Zodat ik weer op volle kracht en met positieve mindset daarna weer door kan knallen!



    23 juli 2019

    Klinkt echt als een boek voor mij! Momenteel loop ik heel erg vast met het denken, hoe zorg ik dat dit gevoel anders wordt benut. Ik denk dat ik veel tips hier uit kan halen!



    24 juli 2019

    Wat een leuke winactie, ik wil graag een gokje wagen! Ik zou het boek graag willen winnen, omdat ik momenteel in de ziektewet zit en op zoek ben naar wat ik nog wel kan en echt wil. Voor mijn huidige baan ben ik 100% afgekeurd helaas.



    24 juli 2019

    Hele leuke winactie! Op dit moment ben ik precies met de twee dingen bezig waar het boek over gaat en zij gespecialiseerd in is; positief zijn / positieve psychologie en een eigen business opzetten Ook kan ik niet genoeg krijgen van dit soort boeken, dus hij zou mooi tussen mijn collectie in mijn boekenkast kunnen :)


    Annemieke

    24 juli 2019

    Wat een leuke winactie! Ik ben erg benieuwd naar het boek. Afgelopen jaar gestopt met een baan waar ik niet op mn plek zat en gaan zoeken naar iets wat meer bij me past en waar ik meer uit mezelf kon halen. Ik merkte dat bij bedenken wat ik dan zou willen doen, ik erg goed ben in beren op de weg toveren. Ik hoop dat dit boek me inzichten kan geven waardoor ik bepaalde keuzes wel durf te maken en er gewoon te gaan voor wat ik eigenlijk wil doen!



    24 juli 2019

    Ohh dit boek lijkt mij echt onwijs interessant! Klinkt erg leerzaam!



    24 juli 2019

    Just fucking do it! Dat denk ik heel vaak, maar vervolgens doe ik het niet. Ik ben een ster in plannen maken, maar in de uitvoering lijk ik meer op een vallende ster ;). Tijdens vakanties/weekenden bedenk ik átijd ‘Als ik terugben ga ik echt gezonder eten/elke week zwemmen/inschrijven voor yoga/me minder druk maken’ etc. Eenmaal terug val ik zo weer in m’n oude patroon. Ik ben heel benieuwd naar dit boek, dat mij vast kan helpen!


    Melissa

    24 juli 2019

    WAUWWW wat een leuke win actie!! Ik doe mee!
    Als een echte perfectionist en twijfelaar of het wel goed genoeg is kan ik wel wat meer los laten gebruiken. Ik weet zeker dat dit boek mij hierbij zal helpen!! Ik ben benieuwd


    Tessa

    24 juli 2019

    Normaal doen ik nooit mee aan zulke acties, maar ik dacht: just fucking do it. Als eeuwige twijfelaar past dit boek goed bij mij. Lijkt me super om het boek te winnen!


    Anita te Gussinklo

    24 juli 2019

    Ik doe graag mee, coachingtips zijn altijd welkom.


    Francina

    25 juli 2019

    Lijkt me erg leuk om dit boek te winnen! Heb bijna vakantie en kan wel wat te lezen gebruiken. Plus dat dit boek momenteel goed bij mijn persoonlijke situatie past!


    Lore van Dun

    26 juli 2019

    Dit boek is mij helemaal op het lijf geschreven. Eeuwige twijfelaar of ik niet toch beter dat of dat zou doen. Ik zou heel graag wat verandering aanbrengen, maar het lef ontbreekt spijtig genoeg nog. Mijn droomleven is nog niet bereikt. Dit boek zou mij hopelijk kunnen helpen om eindelijk bepaalde stappen te zetten.


    Esther

    26 juli 2019

    Ik sta op een kruispunt in mijn leven… Oude patronen loslaten en nieuwe aanleren. Mezelf leren kennen en kiezen voor mezelf. Moeilijk en zwaar maar het is het waard! Soms is het moeilijk om positief te blijven dus zoek ik naar manieren om mij daarbij te helpen. Dit boek gaat dat zeker doen!


    Annemieke

    26 juli 2019

    Dat klinkt als precies wat ik nodig heb als kersverse mama die naar haar verlof /vakantie aan een nieuwe baan gaat beginnen.



    26 juli 2019

    Ik zag vanmiddag een filmpje waarin de schrijfster over haar boek vertelde en dat trok mijn aandacht wel dus ik ben benieuwd naar dit boek!


    Kelly

    26 juli 2019

    Wauw! Zou hem graag willen winnen! Ben bezig om mij bewuster van mezelf te worden en mijn acties. Dit boek zou me zeker helpen vertrouwen te geven in mezelf!


    Daphne

    26 juli 2019

    Wat een super leuke actie! Ik zou dit boek graag willen winnen omdat ik op dit moment druk bezig ben met kijken of moet wisselen van baan of zelf iets moet aan passen. Hopelijk kan dit boek mij bij die keuze helpen


    Femke

    26 juli 2019

    Als grote twijfelkont zou ik dit boek graag willen lezen. Om mezelf te kunnen verbeteren! Het boek trok meteen mijn aandacht door de titel en de felle kleuren!



    26 juli 2019

    Doe heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel graag mee! :D

    Zo benieuwd naar de inhoud van dit boek. Momenteel zit ik niet zo lekker in mijn vel. Op aantal vlakken in mijn leven onwijs zoekende in dingen (en dat maakt me onzeker) en wil graag iets vaker weer HAPPY zijn/ voelen in dat wat ik wel doe en de enthousiaste spontane kant, dat ik wel in me heb, weer meer ervaren. De juiste keuzes voor mezelf maken en niet wat men verwacht of altijd maar me laten beïnvloeden door de meningen oordelen/ visie’s van anderen, of me daardoor laten raken. Ben best een sensitief persoon, sensitiever dan gemiddeld. En stukje regie terug over mijn leven en nog vaker meer MIJ zijn!

    Denk dat dit boek mij echt kan inspireren/ helpen of nieuwe inzichten kan geven, waardoor ik anders kan kijken en weer net ietsjes vaker denk: ‘Just Fucking DO it! of ‘Go for it!’

    En ik vind de boek cover GAAF, vooral de ROZE rug ;)
    Zou er heel blij mee zijn :D ‘



    26 juli 2019

    Doe heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel graag mee! :D

    Zo benieuwd naar de inhoud van dit boek. Momenteel zit ik niet zo lekker in mijn vel. Op aantal vlakken in mijn leven onwijs zoekende in dingen (en dat maakt me onzeker) en wil graag iets vaker weer HAPPY zijn/ voelen in dat wat ik wel doe en de enthousiaste spontane kant, dat ik wel in me heb, weer meer ervaren. De juiste keuzes voor mezelf maken en niet wat men verwacht of altijd maar me laten beïnvloeden door de meningen oordelen/ visie’s van anderen, of me daardoor laten raken. Ben best een sensitief persoon, sensitiever dan gemiddeld. En stukje regie terug over mijn leven en nog vaker meer MIJ zijn!

    Denk dat dit boek mij echt kan inspireren/ helpen of nieuwe inzichten kan geven, waardoor ik anders kan kijken en weer net ietsjes vaker denk: ‘Just Fucking DO it! of ‘Go for it!’

    En ik vind de boek cover GAAF, vooral de ROZE rug ;)
    Zou er heel blij mee zijn :D ‘


    Marjan polet

    26 juli 2019

    Wat lijkt me dit bijzonder boek.. Leuk om te lezen door ons hele gezin.. Iedereen heeft het in zich de mensen om ons heen het naar de zin te maken en ons zelf weg te cijferen.. Dus dit boek zou ons goed kunnen helpen


    Nicole

    26 juli 2019

    Lijk me een interessant boek,om te lezen.


    Maartje

    26 juli 2019

    Ik denk dat dit precies het boek is wat ik niet heb momenteel in mijn leven en zeker nu jij het zo beschreven hebt denk ik alleen maar ja hoor dit wil ik! Ben over erg veel dingen onzeker momenteel en ben wel benieuwd of dit boek dat bij mij weg kan halen. leuke blog heb je trouwens!


    Evy

    26 juli 2019

    Sinds september 2017 zit ik thuis met een burn out. Doorstuderen gecombineerd met een parttime baan, mijn moeder die opnieuw getroffen werd door borstkanker, sociale druk; het werd mij allemaal even té veel. Máár dat ‘even’ duurt nu al bijna 2 jaar en ik vind het moeilijk om de draad weer op te pakken. Ik weet gewoon simpelweg niet waar te beginnen en de lange wachttijden in de GGZ werken ook niet mee. Ik zou graag kans maken op dit boek en gewoon f*cking weer aan de slag gaan!


    Ina

    26 juli 2019

    Misschien ben ik nog wel te redden.
    Ik ben benieuwd naar de handvaten.


    Tessa Cornelissen

    26 juli 2019

    Ik doe graag mee aan deze leuke en fijne actie. Vooral door de titel word ik erg nieuwsgierig naar dit boek! Wellicht dat de inhoud van dit interessante boek mij meerdere ‘omdenk momenten’ kan geven…


    Marjolein

    26 juli 2019

    Mocht ik dit boek winnen dan geef ik het kado aan mijn dochter! Ze kan wel een portie power gebruiken.


    Joyce

    26 juli 2019

    Lijkt me fantastisch om te winnen, na 18 jaar bij dezelfde werkgever, loop ik nog steeds tegen van alles aan, omdat ik iedereen wil pleasen. Misschien ga ik nu eerst aan de kracht in mezelf werken en kan ik het laatste gedeelte van mijn werkbare leven nog genieten ipv te blijven stressen.


    Kim Cremers

    26 juli 2019

    Ik heb binnen 1 jaar tijd een baby gekregen, een dierbare verloren, een risicovolle operatie en een revalidatie traject intern en extern gehad. Al met al genoeg dingen die mij motiveren het roer om te gooien. Ik ben opnieuw aan het leren lopen en mijn evenwicht hervinden. Ik houdt in vaak creatiever zijn voor een praktische oplossing. Dit lijkt me dan ook op het lijf geschreven


    Kim Coenen

    26 juli 2019

    Jaaa… super graag. Ik ben herstellende van een eet-, angststoornis en burn-out…ondanks dat ik al een heel eind op weg ben..kan dit boek me vast nog een extra steuntje in de rug bieden.



    26 juli 2019

    Ik maak heel graag kans op dit boek! Ben januari dit jaar mijn eigen blog begonnen, maar nog altijd heb ik veel last van twijfel en onzekerheid. Ik hoop dat dit boek mij dan kan helpen om het gewoon te doen! Zonder angst! Zonder twijfel! Zonder onzekerheid! Dat zou zo fijn zijn.


    Xaviera Jamie

    26 juli 2019

    Voor inspiratie, tips and tricks loot ik graag mee!


    nicole elisabeth

    26 juli 2019

    Jaaa wat leuk! Ik maak graag kans ik ben de laatste weken helemaal into zelfontwikkeling en luister veel podcasts. Ook ben ik nog op zoek naar goede boeken die hierin kunnen bijdragen!


    Femke Schuitema

    26 juli 2019

    Dit klinkt echt als een boek voor mij! Na een shit periode heb ik afgelopen woensdag mijn training zelfbeeld afgerond. Ik heb wat stapjes gemaakt tijdens de training, maar helaas ben ik er nog steeds niet.
    Graag zou ik mede door dit boek mijn geweldige zelf worden en zijn.


    Anouk Dalhoeven

    26 juli 2019

    Na jaren van coaching zit ik nog regelmatig mijzelf in de weg om gewoon lekker mezelf te zijn. “Wat zou die ander wel niet kunnen denken…?” F*cking, do it gewoon! Nou dit! Een beetje cheerleaden is echt nodig. Maar naar 4 jr ziektewet ben ik ook al goed op weg om de echtere versie van mijzelf te worden. Just keep doing!


    Phoebe

    26 juli 2019

    Omdat ik echt even een confidence boost nodig heb om een echte girlboss te worden. Ik wil niet meer dat mijn onzekerheden me in de weg staan. Dit boek lijkt me perfect.


    Evelien

    26 juli 2019

    Wauw hier doe ik graag aan mee!
    Ik zit momenteel vast in m’n leven en heb al vanalles geprobeerd zonder resultaat dus wie weet helpt dit wel!


    Alexandra

    26 juli 2019

    Ik zou dit boek heel graag willen winnen, omdat ik op het moment heel erg vast loop in mijn leven en simpelweg door de bomen het bos niet meer zie. Ik zou heel graag mijn onzekerheden en tekortkomingen aan de kant leren zetten zodat ik een volgende stap kan zetten en kan accepteren en genieten wie ik ben voor wie ik ben en niet me voor hoeven te doen als een ‘perfect’ persoon.


    Amy Van Buel

    26 juli 2019

    Dit boek zou echt een mijn redder in nood kunnen zijn. De kleine dingen zoals naar de bakker, winkel gaan belemmeren me echt omdat ik altijd negatief denk. Bevoorbeeld; wat als de bakker gesloten is? Wat als ze dat product niet hebben? Wat als ik me belachelijk maak en val over iets?… Bij elke stap die ik zet speelt er altijd wel zo een gedachten in mijn hoofd, waardoor ik soms niet onder de mensen durf komen en mij afzonder.
    Dit boek zou me echt kunnen helpen!


    Rielle

    26 juli 2019

    Heel graag. Momenteel bevind ik mij op een crossroad in m’n leven en merk ik dat ik te hard mijn best doe om het andere maar naar de zin te maken. Dit boek zou mij wel weer eens wat dichter tot mijzelf kunnen brengen.


    Joke

    26 juli 2019

    Zou heel graag dit boek willen lezen.Zowel op het werk als privé moet ik stappen zetten maar er komt steeds niks van.


    Joyce Rutter

    26 juli 2019

    Wow, echt wat voor mij! Ik zou hem graag willen lezen.


    Iris

    26 juli 2019

    Dit lijkt mij een intressant boekje! ❤


    Anita H.

    26 juli 2019

    “Dat dit voor iedereen binnen handbereik ligt staat buiten kijf, vindt Hibbert.” vind ik wel een hele interessante zin. Nou, laat maar komen, die beste versie van mezelf. Ik ben best een beetje sceptisch eerlijk gezegd. Er zijn al aardig wat zelfhulpboeken de revue gepasseerd bij mij. Maar de beschrijving hier vind ik toch best indrukwekkend. Sowieso: alle kleine beetjes helpen. Er is in mijn leven nog veel ruimte voor verbetering.


    Ans Stier

    26 juli 2019

    Ik loot graag mee. De titel maakt mij nieuwsgierig.


    Esther

    26 juli 2019

    Ik wil dit boek graag winnen zodat ik hem cadeau kan geven aan mijn schoonzus. Zo’n lieve meid die wel een duwtje in de goede richting kan gebruiken


    Rosanne

    27 juli 2019

    Ik ben de laatste tijd erg veel bezig met persoonlijke ontwikkeling na een een hele rotte periode , ik ben heel benieuwd hoe dit boek mijn perspectief kan veranderen.


    Gail

    27 juli 2019

    Just fucking do it…Ik kan met veel dingen wel wat aansporing gebruiken. Daarom lijkt het mij ‘magisch’ als Noor met haar boek mijn persoonlijke cheerleader wordt. Ik ga duimen!


    Nancy Zijlstra

    27 juli 2019

    Bijna 40, volledig vastgelopen in het leven. Fibromyalgie, add, angststoornis. Zit al een jaar thuis, maar wil gewoon zoveel “fucking doen” maar het lukt nog niet.
    Ik ben heel nieuwsgierig dus naar dit boek❤️


    Isabel

    27 juli 2019

    Na mijn scheiding ben ik nog een beetje zoekende naar een nieuwe invulling van mijn leven, misschien dat dit boek mij daarbij kan helpen!


    Lianne

    27 juli 2019

    Ik kan wel wat ondersteuning gebruiken in de zoektocht naar mijzelf, ik heb een lange heftige periode achter de rug en ben langzaam weer opzoek naar mijzelf nadat ik mijzelf volledig ben kwijtgeraakt. Ik hoop dat dit boek mij een zetje in de juiste richting kan geven en mij kan helpen mijn geluk te gaan vinden, zodat ik kan genieten van het leven en mede daardoor een goede toekomst kan bieden aan mijn twee kinderen.


    Audiens Brigitte

    27 juli 2019

    Als ik mijn onzekerheden zou kunnen wegwerken, zou dat prachtig zijn. En wat het triestigst hiervan is, is dat het erfelijk is. Mijn dochter heeft het ook. Dus 2 vliegen in 1 klap. Moeder en dochter worden samen geholpen. Moeder/dochter coachingdag 1x per week. Zelfs in België hebben we je hulp heel hard nodig.


    Meike

    27 juli 2019

    Leuk, ik hoop inspiratie uit het boek te kunnen halen om mijn leven nog beter te maken.


    Renneke

    27 juli 2019

    Misschien kan dit boek helpen. Afwachten. Doe graag mee.


    SophiaG

    27 juli 2019

    Ik maak graag kans. Ik kan wel wat motivatie gebruiken.


    Petra

    27 juli 2019

    Na fokking druk en macht der gewoonten te hebben gelezen weet ik dat ik mijn gewoonten aan moet pakken. Nu heb ik nog iemand nodig die zegt: Just F*cking Do Of! Zal Noor diegene zijn?


    juanita Buseyne

    28 juli 2019

    Een boek op mijn lijf geschreven!! De eeuwige onzekere twijfelaar! Altijd bezorgd wat anderen zullen denken en nooit zeker of ik wel het juiste doe. Dit boek zou me kunnen helpen meer zelfvertrouwen en zelfzekerheid te kweken.


    Wendy

    28 juli 2019

    Ik ben niet voor niks een weegschaal in horoscoopland… Twijfelkont is my middle name! Ik ben zo iemand die houd van gaar zekerheden, maar mijn eigen onrust wil dat zo graag doorbreken. Ik zou zo graag de knoop door willen hakken om echt te kiezen voor mezelf en mijn dromen, maar i.p.v. daarvan blijf ik bij het oude en vertrouwde om loyaal te zijn of omdat het zo’n comfortabel situatie is. Dus yep, ik heb heel graag een schop onder mijn kont met behulp van dit topboek!