DIY: Confetti Ijsblokjes -
03/07/2014


Confetti Ijsblokjes

Op het program voor de komende paar dagen: warm weer! En eerlijk is eerlijk: als je woont in Nederland dan móét dat worden gevierd. Daarom speciaal voor deze zomerse dagen een feestelijke do-it-yourself: confetti ijsblokjes! 

Pssst! Vraag jij je ook weleens af waarom anderen hun shit op orde hebben, terwijl jij het niet eens voor elkaar krijgt om je bh bij je onderbroek te matchen? Reserveer nu mijn boek ‘Fuck the quarterlife crisis‘ bij  Bol.comAKOBruna of ECI

Confetti Ijsblokjes

Het enige wat je nodig hebt is snoeppapier, een perforator (je weet wel: zo’n tool om gaatje mee te maken) én een ijsblokjesvorm. Wat je als eerste doet, is met behulp van de perforator confetti maken van het snoeppapier. Zelf heb ik verschillende kleuren gebruikt voor een extra feestelijk effect. Ook kun je een perforator gebruiken die leuke vormpjes heeft, zoals een konijntje of hartje. Vooral leuk als je bijvoorbeeld een themafeestje geeft! Is het allemaal gelukt? Vul nu de ijsblokjesmall met water en voeg hier de (snoep)papieren confetti aan toe. Even laten invriezen en je kunt daarna de feestelijke ijsblokjes in een glas met water mikken. Party in a cup!

Confetti Ijsblokjes
 Wat vinden jullie van deze confetti ijsblokjes?

Zeg ook eens ‘hallo’ op… | FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER

Pssst! Heb jij al onze webshop (met purrrity kattenitems) gezien?3 reacties


  5 mei 2016

  Super schattig idee! Word het snoeppapier alleen niet papperig?


  Femke - Youniqueblog

  5 mei 2016

  Nee, hoor! Je moet het er uiteraard niet uren erin laten zitten, maar doordat het bevroren is kan het wel even mee.  10 mei 2016

  Wat een leuke diy, heel origineel en natuurlijk hartstikke leuk met dit warme weer!