Dag, zomer! Wat waren mijn favoriete posts? -
01/09/2014


favoriete posts

Het is officieel: de vakantie is nu definitief voorbij. En ik? Ik ga gewoon lekker door met bloggen. Ik was één van de weinige bloggers die er afgelopen zomer geen speciaal schema op nahield. Dus voor allen die wat posts hebben gemist: mijn favoriete posts van afgelopen tijd op een rijtje.

* Om in de zomerse sferen te blijven, maakte ik in de vakantie superveel vrolijke én verfrissende ‘Do-It-Yourself’-posts. De één nog makkelijker dan de ander. Want hé: mijn technisch inzicht houd ook op bij het dopen van cupcakes in roze glazuur. Mijn favorieten? De confetti ijsblokjes [x], Cupcake Push Pops [x] en natuurlijk de schattige mini-pinata [x].

* Wat wél heel erg leuk is aan het einde van de vakantie, is dat je vanaf nu je nieuwe agenda schaamteloos mag vol kliederen met kersverse afspraken en (roze gemarkeerde!) deadlines. Zelf was ik dit jaar verantwoordelijk voor de redactionele input van de SuperTrash én Fashionista schoolagenda. Zo bizar dat er meiden zijn die mijn teksten nu iedere dag met zich meedragen…

* Ik maakte voor het eerst kennis met Carrie, Samantha, Miranda en Charlotte toen de eerste film uitkwam (hoezo, slow adapter?). Sindsdien ben ik helemaal verslaafd aan de (ondertussen volledig uitgekeken) serie. En naast de seksuele escapades van het New Yorkse kwartet, zijn er ook best wel wat levenslessen te leren. Behoefte aan nog meer zelfstudie? Dan wil je deze briljante life hacks ook graag lezen.

* Spannend! Men neme een oversized zonnebril, een gespierde collega van de Donald Duck en de huge ass auto van mijn schoonvader. Op naar de PC Hooftstraat! Hoeveel mensen trappen erin dat ik een celebrity ben? Nóg een andere spannende challenge die ik mocht ondergaan: 24 uur doorbrengen in de afkickkliniek. Hoe dat me is afgegaan lees je hier.

* Ook stonden er natuurlijk een aantal leuke video’s op het program. Zo nam ik samen met mijn vriend een video op, waarin we vragen beantwoorden als ‘Wie zou er als eerste in zijn broek plassen van het lachen?’ en ‘Wie zou er als eerste huilen in het openbaar?’. Daarnaast bedacht ik ook een pluizige parodie op de Ice Bucket Challenge – waar ik, ondanks de goede achterliggende gedachtegang, nu toch wel behoorlijk klaar mee ben.

Wat zijn jullie favoriete posts van afgelopen zomer?
Oh: als je na deze vakantie nog niet bent geconditioneerd om te dealen met warm weer (wat eind deze week op de planning staat), vertel ik hier de vijf dingen die je kunt doen als het benauwd is.0 reacties