Mijn 7 favoriete buitenlandse blogs -
25/01/2016


Favoriete buitenlandse blogs
Onlangs liet ik jullie weten dat ik vooral geïnspireerd raak door buitenlandse blogs. Sindsdien heb ik enórm veel de vraag gekregen: WIE DAN?! Natuurlijk ligt een antwoord à ‘A Beautiful Mess’ voor de hand (lees: obsessie), maar er zijn ook genoeg andere buitenlandse blogs die ik fantástisch vind. Zoals deze.

Career Girl Daily
Vooruit. Dit is misschien geen blog, maar wel echt een héél inspirerend platform. Het is eigenlijk een beetje het ‘Chapter Friday’ van de VS, bomvol carrièretips en girlpower. Zelf ben ik dan ook vooral verkikkerd op de inspiratievolle carrière- en lifestylerubriek op dit platform. Alleen al door het lezen van de titels word ik soms geïnspireerd tot een nieuw artikel. Aanrader!

The Wonder Forest
Dana is een Canadese tech girl in hart en nieren. Volgens mij ben ik ooit een keer op haar blog gekomen dankzij één van haar (vele) toffe mobiele wallpapers die ze gratis beschikbaar stelt. Uiteindelijk ben ik blijven hangen om haar goede blogtips en vrolijke uitstraling. Tegenwoordig heeft ze van haar blog iets meer een platform gemaakt, maar dat neemt niet weg dat ik regelmatig nog eens een bezoekje breng.

No. 21
Grace is misschien niet écht een heel trouwe blogger (lees: zo post ze iedere dag, zo één keer in de vijf maanden), toch blijf ik iedere keer terugkomen. Ik wijt dit eigenlijk vooral om haar prachtige fotografie en hands on tips en tricks op diverse gebieden. Zo heb ik dankzij haar ontdekt hoe je de kleur van je Bloglovin’ widget kan veranderen. Handig!

Design. Eat. Repeat.
Volgens mij ben ik dankzij Instagram op de blog van Melissa gestuit. Ik werd zó verliefd op haar feed dat ik gewoonweg een kijkje moest nemen op haar blog. Vanaf dat moment was ik om. Ze maakt vooral veel toffe printables, maar is ook het brein achter vele gekke recepten. Ze is overduidelijk minstens net zo dol op experimenteren in de keuken als ik. Té leuk.

A Girl Obsessed
A Girl, Obsessed

Dit is misschien wel mijn meest favoriete blog in het rijtje. Misschien vind ik de blog van Mandy nog wel inspirerender dan de blog van Elsie en Emma (Yep. Dat heb ik zojuist hardop gezegd.). Hoewel de focus van A Girl, Obsessed op beauty ligt, post Mandy ook regelmatig héél sterke lifestyleartikelen en handige lijstjes. Bovendien ben ik ook verzot op haar manier van fotograferen. Mocht ze ooit in Nederland een fotografieworkshop geven, dan sta ik vooraan in de rij.

A Beautiful Mess
Natuurlijk is dit lijstje tóch niet compleet zonder mijn blogheldinnen van A Beautiful Mess. Ik vind het enorm knap hoe zijn van hun blog een 360 graden project hebben kunnen maken (Boeken! Apps!). Ze weten mij dan ook keer op keer te verrassen met hun content. Ik denk vooral dat de kracht van A Beautiful Mess in hun signature uitstraling ligt: upbeat manier van schrijven en sprekende kleuren. Bovendien zijn ze ‘in het echt‘ ook minstens net zo lief als hoe ze overkomen op hun blog. Een gunfactor hebben ze dus zeker.

Studio DIY
Mag ik alsje-, alsje-, alsjeblieft de DIY-skills van Kelly? Ik kan eigenlijk ook niets opnoemen wat ik níét tof vind aan haar blog of DIY’s. Wat ik leuk vind aan dit blog is dat heel sterk naar voren komt dat Kelly echt iemand is die ‘out of the box’ denkt. Een glitterbeker? Waarom niet. Een piñata in de vorm van een sandwich? Ach, als we toch aan het knutselen zijn…

Welke van deze blogs kenden jullie al? Welke buitenlandse blog(s) vinden jullie leuk?



18 reacties


    25 januari 2016

    Ik ken er nog veel niet, dus ik zal ze nu eens checken! (;



    25 januari 2016

    Wauw, ik ken er verrassend genoeg geen een. Ik ga ze gelijk even checken.



    25 januari 2016

    Leuk lijstje! Ik kende alleen A beautiful mess. Verder lees ik niet zo vaak Engelse blogs



    25 januari 2016

    Ik kende er een hele hoop nog niet! Mijn favoriete buitenlandse blogs zijn “What Olivia did” en “Kenzas”, ik volg wel nog veel meer leuke buitenlandse blogs!



    25 januari 2016

    The Wonder Forest A Beautiful Mess ken ik, de ander helemaal niet. The wonder Forest heeft zeker iets mooi kunnen creëren. Ik vind haar vlog soms wel alleen een beetje commercieel.



    25 januari 2016

    Ik ken enkel de twee laatste en ook ik ben grote fan. Verder hou ik niet zo van beauty blogs, dus daarop kan je mij niet terugvinden. Ik hou meer van persoonlijkere blogs :)



    25 januari 2016

    Yesss leuk! Ik kende echt totaal geen enkele buitenlandse blogger, super stom eigenlijk! Dus ik ga ze nu lekker één voor één aanklikken! :)



    25 januari 2016

    Ik kende eigenlijk ook alleen A Beautiful Mess, ik merk dat ik engelse blogs toch minder vaak lees,maar na dit lijstje ga ik daar toch maar even aan beginnen :)



    25 januari 2016

    Een aantal ken ik nog niet, maar ik ga ze zeker bekijken! Leuke post! X



    25 januari 2016

    Ik kende ze allemaal nog niet, bedankt voor de inspiratie! <3



    25 januari 2016

    Leuk lijstje dit! Ik kende ze allemaal nog niet :)



    25 januari 2016

    Leuke blogs! Ik was weer op zoek naar nieuwe blogs om te volgen, dus dit komt goed van pas. :)



    25 januari 2016

    Ik kende alleen A Beautiful Mess en zit nu de rest te bekijken en ik ben verliefd :). Mocht je nog meer tips hebben voor buitenlandse blogs, dan hoop ik dat je die in de toekomst ook met ons wil delen!



    25 januari 2016

    Wat een leuk lijstje! Ik kende ze nog helemaal niet. Ik lees eigenlijk engelse blogs veel minder vaak. Geen idee waarom eigenlijk, maar misschien toch maar eens gaan doen. Bedankt voor de inspiratie! XO



    25 januari 2016

    Wat een leuk lijstje! Ik ga nog even snel kijken naar de blogs die ik nog niet ken. Ben benieuwd :)



    25 januari 2016

    thanks for sharing ik kende er nog een aantal niet liefs



    25 januari 2016

    Career Girl Daily is echt mijn favoriet! A beautiful mess & Studio DIY volg ik ook op Instagram, alleen de rest kende ik nog niet.



    25 januari 2016

    Wat een mooie lijst met hele gave bloggers/instagrammers. Ben er meteen een aantal gaan volgen. Thanks!