De 12 allerleukste zomerse achtergronden voor je mobiel -
13/06/2016


zomerse achtergronden mobiele wallpapers
Whoot! De zomer is in aantocht, dus dat betekent ook dat mijn mobiel haar driemaandelijkse opfrisbeurt krijgt. Tijdens mijn zoektocht besloot ik ook meteen de allerleukste zomerse achtergronden die ik tegenkwam voor júllie eens op een rijtje te zetten. Welke is jouw favoriet?

zomerse achtergronden mobiele wallpapers
1. Mocht je even twijfelen aan welke tijd van het jaar het is, dan is deze zomerse achtergrond een prima geheugensteuntje. 2. Om de één of andere reden associeer ik flamingo’s altijd met de zomer. Misschien vanwege de populariteit van de flamingo floats. In ieder geval: dit is één van de mooiste illustraties die ik kon vinden. 3. “Be a pineapple. Stand tall, wear a crown and be sweet on the inside! ”

zomerse achtergronden mobiele wallpapers
4. Hou je van een wat meer ‘neutrale’ mobiele achtergrond? Dan mag deze frisse mobiele wallpaper met roze en marble niet ontbreken. 5. Voor iedereen die deze zomer op avontuur gaat, is dit het enige advies wat je nodig hebt. 6. Of dit je nu doet denken aan de zomer, aan minions of de carpool karaoke met Gwen Stefani: een achtergrond met enkel bananen vrolijkt je zonder twijfel op.

zomerse achtergronden mobiele wallpapers
7. Nóg een wijs advies om op je mobiel te positioneren. 8.  Ga je deze zomer niet naar een ver oord? Haal dan de jungle naar je mobiel met deze tropische achtergrond. 9. Ik vind de mobiele achtergronden van ban.do altijd fantástisch. Wat geeft een meer zomers gevoel dan deze zeemeerminnen als je mobiele wallpaper? Juist. Niets dus. 

zomerse achtergronden mobiele wallpapers

10. Volgens mij heb ik deze mobiele achtergrond al eens eerder gedeeld, maar ik vind ‘m zó leuk en passend binnen deze post dat ik ‘m gewoon lekker nog een keer met jullie deel. Oké? Oké. 11. Deze zomerse achtergrond voor je mobiel vraagt niet heel veel meer uitleg, toch? 12. Vooruit dan. Nog ééntje om het af te leren, want: hoe leuk zijn flamingo’s? Eerder deelde ik overigens ook al een artikel over 5 recepten met flamingo’s. Mocht je écht niet genoeg kunnen krijgen van deze vogel ;-)

Welke van deze zomerse achtergronden vinden jullie het leukste? Gaan jullie er eentje instellen als mobiele wallpaper?

Zeg ook eens ‘hallo’ op | FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER20 reacties


  13 juni 2016

  Die met al die plantjes is leuk!

  x  13 juni 2016

  Wat een vrolijke plaatjes :) , straks maar eens kijken of ik mijn mobiel ermee op kan vrolijken!  13 juni 2016

  Leuke printjes en kleurtjes :-)  13 juni 2016

  Aaaaa zo leuk. Allemaal! Elke dag een andere :)


  Femke - Youniqueblog

  15 juni 2016

  Ik ben voor :-)!  13 juni 2016

  Die met dat roze & marmer heb ik best vaak als achtergrond gehad


  Femke - Youniqueblog

  15 juni 2016

  Wat toevallig! Goede smaak heb je ;-)  13 juni 2016

  Wat een mooie, zomerse achtergronden! :)  13 juni 2016

  Ahh wat een vrolijke printjes! Krijg spontaan zin in de zomer!  13 juni 2016

  Wat een leuke achtergronden. Nummer 11 en 12 vind ik erg leuk!!  13 juni 2016

  Gezellig! Maar ik vind een lichte achtergrond somehow vervelend op mijn telefoon… Wel zin in de zomer (het regent hier buiten)!


  Femke - Youniqueblog

  15 juni 2016

  Oh, dat begrijp ik goed hoor. Het moet ook maar net je ding zijn ;-)  13 juni 2016

  Ik word hier zo vrolijk van! :)


  Femke - Youniqueblog

  15 juni 2016

  Hihi, mooi. Ik ook :-)  13 juni 2016

  Die met al die plantjes is echt heel leuk!
  liefs. Jonne  14 juni 2016

  Aaah stuk voor stuk mega leuk! :)  15 juni 2016

  Leuk die met de flamingo’s!


  Maaike

  24 juni 2016

  Heee! Ik heb net je blog ontdekt en wat is die leuk! Ik vind t wel jammer dat als ik ze vergroot niet helemaal scherpzijn Verder superleuke blog en plaatjes!


  Maaike

  24 juni 2016

  Heb je al deze leuke plaatjes op Google gevonden?


  Femke - Youniqueblog

  25 juni 2016

  Pinterest :-)