Things that made my week...#216 (+win) -
12/06/2016


Things that made my week def
Wat is het een enorm hectische week geweest, maar op een héél leuke manier: zo was er een bloggersmeeting van Elle Aime, werd één van mijn oma’s 90 jaar en ging ik samen met mijn moeder naar Groots met een Zachte G. Natuurlijk heb ik ook weer een heleboel leuke anekdotes voor jullie in petto én een hele toffe winactie (spoiler: iets met Anna Nooshin’s nieuwe boek On Life!).

 • Wanneer er op de radio Take Me To Church wordt gedraaid. Ik: “Wat zingt ‘ie eigenlijk?” Roy: “… I’ll tell you my sins and you can sharpen your knife.” Ik: “Oh, ik zong altijd: I’ll tell you right then so we can shop and unite.” #notevenclose
 • Als de ober van ons favoriete sushirestaurant in Den Bosch (Shintori!) Roy en mij begroet met: “Hé, jullie zijn er weer!”, dan wéét je dat je te vaak sushi eet.
 • Wanneer Roy middenin een vaag verhaal zit: “… Op een gegeven moment danst een klein boompje.” *doet een klein dansend boompje na* Ober, die achter Roy tevoorschijn was gekomen: “Willen jullie nog wat drinken?” Ik: “Volgens mij heeft hij al genoeg op.”
 • Wanneer Roy, mijn schoonzus en ik samen in de auto zitten op weg naar de verjaardag van mijn oma. Ik, zo’n stuk of vijf keer achter elkaar: “Zijn we er al?” Schoonzus: “Hoelang wil je dat het nog duurt?” Ik: “Heel kort.” Schoonzus: “Dan duurt het heel kort.”
 • Roy die zulke fijne, aansluitende schoenen heeft dat hij pas halverwege de 90ste verjaardag van mijn oma erachter komt: “Ik ben gewoon één schoen volledig vergeten te strikken.”
 • Vragen die je nooit moet stellen als je het antwoord eigenlijk niet wilt horen: “Hoe oud dénk je dat ik ben?” Dit naar aanleiding van de barista die om mijn legitimatie vroeg toen ik een rode wijn bestelde, en dus -blijkbaar- dacht dat ik ’17 of 18′ was. Bedankt.
 • Ik: “Schatje… Ik heb al een aantal dagen dit deuntje in mijn hoofd zitten. Weet jij waar dit van is?” *neuriet een opgetogen nummer, maar faalt compleet* “Wacht. Dit klinkt als de vogeltjesdans.” Uiteindelijk bedoelde ik dus de theme song van de Happy Tree Friends.
 • Als ik samen met collega’s naar foto’s aan het kijken ben die ik heb gemaakt van Kiki voor Shoeby. Ik: “Ik vind die foto met die ananasappel toch wel het leukste.” *stilte* “Ik bedoelde ANANAS.” Pineapple confusion ;-)

En YAAAY! Er staat weer een (uitgebreide!) weekvlog voor jullie klaar. Zo neem ik jullie onder andere mee naar de bloggersmeeting van Elle Aime en Groots met een zachte G van Guus Meeuwis. Kijk je mee?

WIN! Héél, héél leuk nieuws voor iedereen die enthousiast is geworden van mijn artikel over On Life van Anna Nooshin. Ik mag namelijk twee(!) exemplaren van dit boek verloten… Onder jullie! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is mij te volgen op Facebook EN/OF Instagram en hieronder een reactie achter te laten waarom jij zou willen winnen. Meedoen kan t/m zondag 19 juni 2016. Succes!

Laten we vriendjes worden op…| FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER

Liefs,
Femke37 reacties


  12 juni 2016

  Hahaha ik weet ook nooit wat hij zingt met Take me to church. Er gaat nu een wereld voor mij open ;)
  En super gaaf dat je het boek van Anna Nooshin weg mag geven! Ik doe mee!!


  Romy v. Ham

  12 juni 2016

  Ik werd inderdaad razend enthousiast van je artikel. Nu moet ik wel eerlijk toegeven dat ik normaal niet van dit soort boeken ben, maar ik ben open minded en waag graag een kansje.  12 juni 2016

  Haha, wat een leuk artikel weer! Favoriet van het weekend!  12 juni 2016

  Nu vind je nog verschrikkelijk dat je jonger geschat wordt, maar over een aantal jaren ben je er blij mee haha ;-)
  Ik doe eens gek en ik doe mee met de winactie. Ik heb het eerste boek ook gelezen en ben wel benieuwd naar de tweede.  12 juni 2016

  Leuk artikel, die avocatdo pinnetjes zijn trouwens echt geweldig. Natuurlijk maak ik graag kans op ‘t boek, ik volg Anna al een tijdje en denk dat het een erg mooi boek is waar je veel inspiratie uit kunt halen :)


  Hilde VE

  12 juni 2016

  Oh, ik ben er gewoon erg benieuwd naar. Hopelijk kan mijn nieuwsgierigheid bedwongen worden of hoe zeg je dat?


  Catho

  12 juni 2016

  Haha ik lag dubbel bij dat verhaal van het dansend boompje blijft mijn favoriete artikel van de week, deze! En ik doe zeker mee met de winactie, wil het boek namelijk super graag maar kan het hier in België nergens vinden ik volg je al op Instagram :)
  Veel liefs Catho  12 juni 2016

  Hahaha ananasappel. Superleuk en spontaan ook. Ik zou dolgraag het boek van Anna Nooshin On Life willen winnen. Een superinspirerende vrouw en haar eerste boek was ook echt een aanrader. Ben benieuwd naar deze!  12 juni 2016

  Wat een heerlijke dingen hebben je week weer gemaakt. Leuke vlog :-)! Groots met een zachte G is altijd één groot feest! Het boek van Anna Nooshin wil ik heel graag winnen omdat ik ook heb genoten van On Top en ik natuurlijk super benieuwd ben naar On Life :-)! Natuurlijik volg ik jou al op social media.


  Romy

  12 juni 2016

  Ik vind deze posts altijd zo leuk om te lezen. They make my week :)
  Wat tof dat je dit boek mag weggeven. Ik zou het graag winnen en volg je op Facebook.


  Elien

  12 juni 2016

  Ik zou echt ontzettend graag het boek van Anna Nooshin winnen. Ik heb haar een paar maanden geleden leren kennen en ik vind ze een geweldige vrouw. In haar video’s verteld ze waarover haar boek gaat en het lijkt me een heel inspirerend verhaal. Ik bewonder hoe ze zo positief kan zijn en zoveel kracht kan halen uit mensen waar ze zo van houd. x  12 juni 2016

  JAA! Wat leuk! Gezellige week! Ik doe mee om ‘on life’ te winnen! Het lijkt me echt een leuk persoonlijk boek!  12 juni 2016

  The happy tree friends haha geweldig!  12 juni 2016

  Jij + Roy = altijd hilarische momenten!  12 juni 2016

  Ik werd laatst op mijn werk ook 19 geschat. Echt niet leuk hé.  12 juni 2016

  Ik zou heel graag mee willen doen met de winactie! Ben gek op lezen en vind Anna Nooshin ook heel mooi en inspirerend!

  x  12 juni 2016

  aaaaaah Guusssss! Wanneer was je er? Ik was er vrijdag, was weer een top feestje. Leuke vlog!  12 juni 2016

  Ik wil winnen want boeken zijn mijn lievelings.  12 juni 2016

  Haha, ik heb weer dubbel gelegen! Wat een grappige dingen, echt hilarisch. Ik ga straks nog even de vlog kijken! :) Ik wil trouwens heel graag meedoen aan de winactie, ik ga binnenkort op vakantie en dan kom ik eindelijk eens aan lezen toe. Lijkt me een fantastisch boek om mee te nemen, perfect voor aan het zwembad. Ik neem verder ook nog wat boeken mee over gezondheid en geluk, dus ik ben helemaal ready to go! Fingers crossed.  12 juni 2016

  Leuke winactie! Ik heb van de week On Top nog gekocht, haha. Ik doe uiteraard mee en heb gedaan wat moest.
  Liefs, Susan  12 juni 2016

  Oh dat van die ananas was hilarisch! :D Ik zou graag meedoen met de winactie want ik vind Anna Nooshin geweldig, maar ik vind haar boek nergens te koop in België. x


  Nathalie

  12 juni 2016

  Hmmm, dansend boompje. Gardians of the galaxy??


  Femke - Youniqueblog

  13 juni 2016

  JA! Volgens mij had Roy het daarover ;’-)


  carola donkelaar

  13 juni 2016

  Ohhh leuk Guusie ik ben jaloers!
  Ik ga niet op vakantie vd zomer dus hoop dat het mooi weer is lekker boeken lezen en bruin worden
  ik ken de schrijfster niet maar leuk om te zien dat je zo enthousiast bent en nu ben ik nieuwsgierig haha

  Ik volgde je al op de kanalen, gezellig!

  Fijne dag  13 juni 2016

  Ik doe graag mee, je hebt me heel nieuwsgierig gemaakt naar het boek!  13 juni 2016

  Super leuk filmpje weer Femke! Heel grappig om mezelf eens zo te zien, haha. En dat commentaar van de Shintori medewerker, whoops! De volgende keer gewoon undercover gaan ;-)  14 juni 2016

  Wat een heerlijke week heb jij weer achter de rug zeg! En haha, ananasappel :P Also doe ik graag mee om dat boek te winnen :)  14 juni 2016

  Haha een dansend boompje. Geweldig! Ik zou On Life willen winnen om lekker in de tuin te lezsn. Als de zon weer schijnt tenminste haha


  Roxanne

  14 juni 2016

  Supet leuk! Ik ben echt fan van On Top & Anna, dus doe heel erg graag mee aan deze actie  15 juni 2016

  Hi Femke,
  Super leuke winactie. Ik vind Anna echt geweldig en ze inspireert me, ik zou heel graag haar boek willen winnen :)

  Liefs!  21 juni 2016

  Is de winnaar inmiddels al bekend gemaakt? :)


  Femke - Youniqueblog

  21 juni 2016

  Ja, ik heb ze gisteren gemaild :-)  15 juni 2016

  Echt leuk!
  Ik zie de schrijfster van het boek vaak op televisie en ze is inspirerend ben dus zeer benieuwd naar het boek en doe graag mee.

  Xoxo  15 juni 2016

  Ik ga alleen deze zomer 3 weken backpacken door Europa met de trein. Vooral om leuke ervaringen op te doen maar ook gewoon om even weg te zijn van huis en andere indrukken op te doen. Lezen in de trein vind ik erg leuk en ontspannend. Dit boek wil ik al kopen voor de reis voor inspiratie en de positieve vibe die je er volgens Anna van krijgt. Dus waarom niet eerst een gokje doen om hem te winnen. Ik volg je via Facebook :)


  Manon Tiel

  17 juni 2016

  Heey, leuk artikeltje weer!
  Vind het echt super leuk dat je vlogt :)
  Ik zou graag on life willen winnen omdat ik a) Anna Nooshin echt te gek vind, b) ik erg benieuwd ben naar haar boek en c) omdat ik volgende week woensdag jarig ben (sweet 16!!) en dit me echt een heel leuk cadeau lijkt !!
  groetjes xx


  Anna

  18 juni 2016

  Ik vind Anna Nooshin te gek,ik ben benieuwd naar haar boek!  19 juni 2016

  Ik doe op de valreep ook nog even mee met de winactie!
  Anna Nooshin is een super toffe vrouw, en een grote inspiratie voor mij. Haar eerste boek heb ik al gelezen, en ik ben nu wel erg benieuwd naar On Life.