The Goaldiggers Club Session tot Masterclass Ondernemen: dit zijn mijn plannen voor maart 2018
28/02/2018


the goaldiggers club session masterclass ondernemen estee lauder advanced night serum
Maart is bij mij traditiegetrouw een bomvolle maand. Gelukkig kan ik ook dit jaar in alle eerlijkheid zeggen dat er vooral veel leuke dingen gepland staan. Van de (uitverkochte!) masterclass ondernemen tot het verzorgen van een inspiratiemiddag over mijn boek voor tientallen coaches: dit staat in mijn agenda. 

THE GOALDIGGERS CLUB SESSION

Do what you love and you will never work a day in your life, is zeker een quote die van toepassing is op mijn werk als editor voor The Goaldiggers Club. Maandelijks schrijf ik voor dit platform uiteenlopende artikelen over ondernemen. Met als kers op de taart het tweejaarlijkse evenement The Goaldiggers Club Session waar ik verslag van mag doen. Op zondag 4 maart zullen o.a. Sanny Verhoeven en Cynthia Schultz op het podium staan, ter ere waarvan ik hen eerder al mocht interviewen (check de links!). Een overzicht van de volledige killer line-up vind je hier. P.s. Wanneer je de code ‘FEMKEXTHEGOALDIGGERSCLUB’ gebruikt krijg je 10% korting op je ticket.

DE (UITVERKOCHTE!) MASTERCLASS ONDERNEMEN

Op zaterdag 10 maart is het zover. De allereerste editie van de Masterclass Ondernemen voor beginnende content creators, georganiseerd door Tedje en mij. Alsof het zo had moeten zijn, werd het laatste ticket op de dag voordat we hadden afgesproken verkocht. Yes, dit betekent dat de masterclass volledig is uitverkocht! Sterker nog: we hebben zelfs het Werkwarenhuis moeten bellen of ze nog wat extra plekken konden creëren. Jullie kunnen je vast wel voorstellen hoe blij we zijn! Tijdens deze masterclass gaan we de meest brandende vragen op het gebied van ondernemen beantwoorden: van hoe je aan opdrachtgevers komt tot hoe je je tarieven bepaalt. Héél veel zin in!

INSPIRATIEMIDDAG COACHES BIJ SCHOUTEN & NELISSEN

Nóg iets waar ik héél veel zin in heb: op donderdag 29 maart mag ik ruim veertig coaches (and counting) alles gaan vertellen over millennials en de quarterlife crisis. Oftewel: de volledige middag zal in het teken staan van mijn boek Fuck the quarterlife crisis. Hoe leuk is dat? Vanzelfsprekend doe ik niets liever dan over dit onderwerp vertellen en het op deze wijze meer bespreekbaar te maken. Het maakt het alleen maar leuker dat er ook op professioneel vlak zoveel interesse voor dit onderwerp is. Iets dat ik tijdens mijn eigen quarterlife crisis niet had durven hopen…

FIRST DAY OF…

Daarnaast is dit een maand van ‘eerste dagen’. Zoals eerder verteld is maart namelijk de maand waarin ik zal beginnen met een nieuwe opleiding om mezelf op professioneel vlak verder te ontwikkelen. Ook zal in maart ook mijn eerste (ad interim) dag als Content Manager bij EMTÉ plaatsvinden. Hier zal ik de komende vier maanden, drie dagen in de week werkzaam zijn. Héél spannend, maar vanzelfsprekend ook een project waar ik erg naar uitkijk.

EN HÉÉL VEEL FUN STUFF

Hoewel bovenstaande dingen natuurlijk óók ontzettend leuk zijn, staat er de aankomende maand ook genoeg fun stuff gepland voor het weekend. Zo zijn er deze maand een recordaantal verjaardagsfeestjes (ligt het aan mijn sociale kring of lijkt iedereen in maart jarig te zijn?), ga ik samen met mijn familie een weekend naar de Ardennen en sluit ik deze maand af bij Paaspop.

Maar goed ook, want na deze bomvolle maand is wat stoom afblazen met een dansje en een drankje vast méér dan welkom.

Liefs,
Femke

FACEBOOK * INSTAGRAM * YOUTUBE * TWITTER4 reacties


  28 februari 2018

  Wat gaaf dat jullie masterclass is uitverkocht! Ik ben ook zo blij dat ik met een vriendin nog kaartjes kon bemachtigen en kan niet wachten om ernaartoe te gaan :) En hoe gaaf is het dat je die inspiratiemiddag gaat verzorgen! Geniet alvast van de maand maart en van alle leuke dingen die je op de planning hebt staan :)  28 februari 2018

  Wat een gave plannen! Heel veel succes  28 februari 2018

  Wauw, wat een spannende vooruitzichten! Zó vet dat jullie masterclass uitverkocht is! Jullie verdienen het, ladies. ;-)
  Oh, bij mij lijkt iedereen in augustus jarig te zijn, haha. Zélfs ik!  28 februari 2018

  Wat een spannende vooruitzichten allemaal, zo leuk om te lezen! Heel veel succes <3