Things that made my week...#297
11/03/2018


things that made my week
Oké, inmiddels is het meer een ‘Things that made my month…’, maar tot nu toe verdom ik het om de naam aan te passen. Deze keer werd door Nox bewezen dat Roy en ik beslist niet klaar zijn voor het ouderschap, had een collega een -eh- wereldse kijk op een knappe man en stapte ik per ongeluk in een verkeerde lift. Benieuwd?

 • Wanneer Wikkie en Nox allebei intens naar mij staren terwijl ik aan het eten ben. Roy: “Zojuist bewezen: jij bent de zwakste schakel.”
 • Wanneer een aantal collega’s praten over een knappe collega. Collega 1: “Geografisch klopt ‘ie wel!” Collega 2: “Bedoel je niet ‘geometrisch’?”
 • Wanneer de CV-ketel in de koudste week ooit in februari gemeten kapot gaat en de monteur pas een week later kan komen. Roy, wanneer ik mopperend op de bank plof met een deken: “Denk maar zo: nog maar een week!”
 • Als een vriendin en ik na The Goaldiggers Club Session per ongeluk in de service elevator van het W Hotel stappen in plaats van de gewone lift. Lees: de schoonmaker die we onderweg tegenkwamen vonden we niet zo gek. Toen de deuren echter openden bij de keuken begon een lampje te branden…
 • Onder het mom ‘dingen die je niet verwacht ooit te horen’. “Jullie poes is uit het raam gevallen”, aldus ons buurmeisje ietwat geschrokken met Nox in haar handen. Had Nox het al spelend voor elkaar gekregen om de hor van het raam te slopen en vervolgens een snoekduik vanaf de eerste verdieping te maken. Gelukkig is ze op haar pootjes terechtgekomen. Minus één leven, dat wel.
 • Roy, al wandelend door een boekenwinkel: “Hé, een boek over onthaasten!” Ik, grappend: “Daar hebben we geen tijd voor.”
 • Ik, in een treurige poging om een paar verkopers aan de deur af te poeieren: “Als jullie het niet erg vinden, ga ik mijn katten nu eten geven.” Roy, die het awkward tafereel had afgeluisterd: “Goede smoes, pik.”

Hoe gaat het met jullie? Voor iedereen die het misschien heeft gemist: in dit artikel leg ik uit waarom ik de laatste tijd meer afwezig ben dan normaal. Goed excuus, pik.

Liefs,
Femke

FACEBOOK * INSTAGRAM * YOUTUBE * TWITTER5 reacties


  11 maart 2018

  Haha, dat een-na-laatste punt is herkenbaar. Ik moet al tijden het boek ‘Nooit meer te druk’ nog eens uitlezen, maar het ontbreekt me aan tijd. Oeps! Brr, die kapotte cv-ketel… gelukkig hebben jullie het overleefd.  11 maart 2018

  Wij hebben het ook ooit eens meegemaakt dat ons poesje naar beneden viel van de eerste verdieping. Ze was stiekem naar boven geslopen en is er daar ook in geslaagd om uit het raam te vallen. Het enige verschil, wij zagen haar plots voor het raam van boven naar beneden passeren. Het eerste moment wisten we niet wat we zagen haha. Ik denk dat wij meer geschrokken waren dan zij, want ze liep gewoon verder in de tuin alsof er niets gebeurd was ;)  11 maart 2018

  Toch goed dat katten zo veel levens hebben, hé? Balen van jullie CV-ketel! Het was er inderdaad het moment niet voor. Blij dat jullie het overleefd hebben! :-D  11 maart 2018

  Haha geweldig weer! Arme Nox… en van die servicelift, haha!  13 maart 2018

  Hahah! Jullie poes is uit het raam gevallen, ahhhh, arm beesie!
  Hee maar leuke post weer, pik. TOT DONDERDAG HE!