Things that made my week...#302
17/06/2018


things that made my week

Deze week had ik door eigen toedoen even een ‘paniekmoment’ in een hotelkamer, zorgde een gedragstraining voor honden zelfs bij mij voor enige verwarring en kreeg ik één van de beste complimenten ooit. Benieuwd?

 • Wanneer ik tegen mijn vriend zeg dat ik ‘NOWGO’ eigenlijk maar een gekke naam vindt voor een verzekering. Roy, lachend: “Of juist niet. Burned your house down? NOWGO. Gotta swim to your coach? NOWGO.”
 • Wanneer je een vreemde tegen zijn hond in één adem hoort zeggen ‘zit en af’. Door de frustratie die volgde, wist ik één ding zeker: die hond begreep het net zomin als ik.
 • Collega 1, een liedje inzettend: “I fell in love with an alien...” Collega 2, bereidwillig om mee te zingen: “I fell in love with her [zingt onverstaanbaar woord]” *stilte* “Eh… Wat zingen ze eigenlijk?”
 • Ik, wanneer ik met Roy overleg waar we zullen verblijven tijdens het laatste weekend van onze USA Westcoast Roadtrip: “Een beach house lijkt me ook wel leuk!” Roy, grappend: “Moeten we er alleen wel voor zorgen dat je genoeg te eten krijgt, anders wordt het een bitch house.” (It’s true.)
 • Wanneer je 10-jarige achternichtje tegen je zegt: “”Jij lijkt op prinses Elsa van Frozen.” *smelt*
 • Wanneer je een split second denkt dat je bent opgesloten in je eigen hotelkamer, om ineens te beseffen dat je de avond ervoor zélf de deur op slot had gedaan. Zeg maar niets.
 • Al jullie lieve reacties op het nieuws dat er een tweede druk komt van mijn boek Fuck the quarterlife crisis. YAAAY!

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie een leuke week gehad?

FACEBOOK * INSTAGRAM * YOUTUBE * TWITTER2 reacties


  17 juni 2018

  Aww, dat Elsa-compliment! Daar word je toch direct blij van :) En ik moest lachen om de naam NOWGO. Ik ben benieuwd hoe de brainstorm van dat merk ooit ging over hun naam. Wie weet op dezelfde manier als het gesprek tussen jou en Roy ;)  17 juni 2018

  Whoehoeeee ik vind het zo tof dat je boek het zo goed doet! ik ben er bijna mee klaar maar je schrijft zo enorm fijn. Echt heerlijk om er doorheen te lezen, liefs!