Greetz: een verrassing in je brievenbus (ervaring met Greetz)
24/07/2018


greetz bloemen boeket verzenden

Ik heb altijd een ding gehad voor verjaardagen. Niet alleen vier ik mijn eigen verjaardag graag groots, maar ook anderen moeten eraan geloven. Zelfs onze katten (zie ook: verjaardagstaart voor je kat). Toch kan het soms handig zijn om hulptroepen te hebben en Greetz is hierbij de ultieme uitkomst. Binnen slechts enkele kliks kun je je familie en vrienden laten weten dat je aan hen denkt. Voor elk budget.

Greetz

Toen ik werd benaderd door Greetz om samen te werken, was ik meteen enthousiast. Zelf maakte ik namelijk voor speciale gelegenheden al gebruik van deze dienst. Zo stuurde ik mijn zus en haar man een fles prosecco mét kaart op de dag van hun 1-jarig huwelijksjubileum en ontving mijn vriend op zijn werk een ballon toen hij jarig was. Yep, I’m that annoying.

greetz bloemen boeket verzenden

Bloemen in de brievenbus

Wat ik echter nog nooit had gedaan was slechts alleen bloemen of verjaardagskaarten versturen via Greetz. En laten ze nu nét een vernieuwde collectie hebben. Mijn persoonlijke favoriet was meteen het zomers veldboeket en ik was maar wát blij dat ik dankzij deze samenwerking een goed excuus had om deze naar mezelf te versturen ;-)

Het grote voordeel van Greetz vind ik dat je zelf het bezorgmoment kunt kiezen. Zelf ruim een jaar vooruit. Ben je dus enorm slecht in het onthouden van verjaardagen of jubilea? Bestel vooruit! Ook ideaal wanneer je bijvoorbeeld op vakantie gaat en hierdoor niet in de gelegenheid bent om een kaartje te sturen.

greetz bloemen boeket verzenden

Het boeket werd geleverd in een grote, hoge doos die er an sich al heel vrolijk uitzag. Hoewel ik bang was dat de bloemen misschien ietwat gekreukeld zouden zijn door de reis, zagen ze er hartstikke goed. Ze zaten stevig in de verpakking en stonden in een handige bucket met water als (reis)vaas. Je kunt tegen een meerprijs ook een vaas bijbestellen. En ja, het is zonder twijfel een prachtig boeket!

greetz bloemen boeket verzenden

Vrolijke verjaardagskaarten

Van de nieuwe collectie met verjaardagskaarten werd ik ook enorm vrolijk. Ik bestelde een aantal van mijn persoonlijke favorieten. In dit geval heb ik de binnenzijde blanco gelaten (want eerlijk: verjaardagskaarten geadresseerd aan mezelf gaan zelfs mij te ver), maar je kunt ze voor verzending natuurlijk naar wens personaliseren. Al voelde Wikkie zich wel aangesproken tot één kaart in het bijzonder…

greetz bloemen boeket verzenden

“Are you talking to me?”

Naast boeketten en kaarten kun je bij Greetz ook terecht voor talloze andere (brievenbus)verrassingen: ballonnen, chocola, drank, taarten en zelfs cadeautjes als servies en sokken. Ik ben op 28 oktober jarig. Just saying.

Zijn jullie bekend met Greetz? Hebben jullie weleens iemand verrast? 

FACEBOOK * INSTAGRAM * YOUTUBE * TWITTER

iconadvertentie2 reacties


    24 juli 2018

    Wat een mooie bos bloemen! Zo leuk om die met de post te ontvangen. Ook de kaartjes zien er erg leuk uit. Ik kan me wel vinden in Wikkies favoriet ;)    24 juli 2018

    Het is zo handig dat ze ook bloemen versturen die door de brievenbus passen! Mooi boeket :)