8 jaar samen: onze plannen voor de USA Westcoast Roadtrip
18/08/2018


8 jaar samen

Kunnen jullie geloven dat Roy en ik vandaag alweer 8 jaar samen zijn? Nee, wij ook niet. Soms voelt het alsof het nooit anders is geweest, soms kunnen we elkaar aankijken en onszelf al lachend afvragen hoe we hier terecht zijn gekomen. In dat koophuis met twee katten en kneuterige discussies wie nu aan de beurt is om de vaatwasser uit te ruimen. Niet dat ik anders zou willen.

Ons grootste avontuur samen gaat over iets meer dan een maand beginnen: onze USA Westcoast Roadtrip. We kijken hier allebei enorm naar uit. We hebben dan ook besloten om ons ‘jubileum’ niet bijzonder groots te vieren, maar onze roadtrip te zien als het cadeautje aan onszelf. We gaan vanaf eind september vijf(!) weken lang rondtrekken aan de westkust. De zilveren Ford Mustang is inmiddels geboekt (must van Roy), en ook de leukste spots zijn uitgestippeld (must van mij).

Onze reis zal beginnen in Los Angeles waarvandaan we -met de klok mee- alle bekende plaatsen zullen aandoen. San Fransisco, Yosemite National Park, Sequoia National Park, Death Valley, Las Vegas, Zion National Park, Bryce Canyon, Antelope Canyon, Grand Canyon, Joshua National Tree Park, San Diego… you name it. Hoewel we natuurlijk genoeg ruimte willen overlaten voor de spontaniteit, hebben we inmiddels wel al tickets bemachtigd voor de Universal Studios (in Los Angeles), Alcatraz Island (San Francisco) en een helikoptervlucht over de Grand Canyon (squeek!).

Roy en ik zijn zeker van plan om te filmen tijdens onze roadtrip, maar dit willen we vooral doen voor onszelf. Of en wanneer er vlogs online zullen komen van onze roadtrip durf ik dus niet te beloven. Zeker niet omdat we onze laptops niet mee zullen nemen. Natuurlijk zal ik wel, wanneer ik hier zin in heb, onze ervaringen en foto’s delen via Instagram en Instagram Stories. Vergeet me dus niet op Instagram volgen als je vanaf eind september op de hoogte wilt blijven van ons avontuur.

Liefs,
Femke

FACEBOOK * INSTAGRAM * YOUTUBE * TWITTER

Categorie: Persoonlijk


5 reacties


  18 augustus 2018

  Oh gefeliciteerd! En wat klinkt jullie roadtrip leuk! Heel erg veel plezier en geniet er vooral maar heel erg van :)  18 augustus 2018

  Gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal! <3 En wat een geweldig vooruitzicht is die roadtrip. Geniet alvast van alle mooie voorbereidingen!  18 augustus 2018

  Ahw ten eerste gefeliciteerd! Marc en ik zijn 5 jaar samen en het gaat zo snel allemaal.. maar over 1,5 jaar gaan we samenwonen eerst nog even sparen thuis want we willen eigenlijk gelijk gaan kopen.. maar op dit moment vragen ze overal de hoofdprijs helaas. Verder is dit ook een droom die ik ook met mijn vriend wil gaan navolgen! Die Ford Mustang snap ik ook helemaal haha mijn droom auto! Wat tof zeg en ik ben benieuwd naar je avonturen daar  19 augustus 2018

  Wauw, gefeliciteerd! Nog veel geluk, samen! <3  22 augustus 2018

  Gefeliciteerd met jullie jubileum! En echt tof dat jullie zo een reis samen gaan maken! Geniet ervan tot in je tenen!