Investeringen in mezelf: Social Media Ondernemer Congres 2019 & #longstoryshort van C Academy
02/04/2019


femke kamps freelance content creator instagram expert

Eén van de belangrijkste dingen die je als ondernemer kunt doen, is in jezelf investeren. Letterlijk. Soms komt dit door de drukte van alledag echter al snel op een tweede (of twaalfde) plaats. De afgelopen tijd heb ik daarom bewust de tijd genomen om weer eens wat investeringen in mezelf te doen: van Instagramcursus tot het Social Media Ondernemer Congres. Ik vertel jullie er heel graag meer over!

#longstoryshort van C Academy

Maandag 1 april t/m vrijdag 5 april

Zoals jullie weten vind ik het een feestje om ondernemer Charlotte van ‘t Wout te volgen op Instagram. Na het volgen van #introvertlikeaboss en #productiviteitonfleek wekte de nieuwste aanwinst #longstoryshort ook zeker mijn interesse.  Tijdens de 5-daagse Instagramcursus, welke op 1 april 2019 van start is gegaan, leer je hoe je jezelf of je merk kunt profileren met vloggen op stories op Instagram. Zonder angst ‘wat anderen denken’. Met technische tips, mindset hacks, storytelling geheimen en heel veel praktische voorbeelden. Omdat ik zelf behoorlijk actief ben via Instagram Stories, ben ik erg benieuwd naar alle insights van Charlotte. En wat een geluk: ik mocht zelfs gratis deelnemen in ruil voor een winactie via mijn Instagramkanaal. Al had ik de ticketprijs à €74.- (incl. BTW) het zéker waard gevonden. Nadat ik deze Instagramcursus heb afgerond, zal ik zeker mijn meest waardevolle learnings met jullie delen!

PR-workshop van Suzanne & Chantal

Woensdag 15 mei 2019

Toen ik destijds nog een werkplek huurde bij Hashtag Workmode in Utrecht, leerde ik mede-huurders Suzanne en Chantal kennen. Zij zijn o.a. de oprichters van PR-cursus.nl waarbij ze je op leuke en laagdrempelige manier leren hoe je vaker in de media komt. Op woensdag 15 mei 2019 geven ze een offline PR-cursus bij Station Brandstof in Den Bosch en hebben ze mij uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Ben jij bijvoorbeeld een ondernemer met een tof bedrijf en een geweldig verhaal, maar kennen niet genoeg mensen jou, jouw onderneming en jouw verhaal? Of lijkt jouw doelgroep je niet te vinden? Deze PR-cursus biedt je hands-on tips om hier voorgoed verandering in te brengen. De kosten van de cursus bedraagt €125.- (excl. BTW), maar met de code ‘FEMKE’ ontvang je 10% korting op je kaartje. Goed om te weten: er is maximaal plek voor 10 personen, dus wees er snel bij!

Social Media Ondernemer Congres

Woensdag 18 september 2019

Door een vriendin én mede-freelancer werd ik gewezen op nóg een tof social media event in Den Bosch: het Social Media Ondernemer Congres. Tijdens de eerste editie van dit congres zullen diverse inspirerende sprekers hun verhaal doen aan 900 ondernemers in de zaal. “De gehele dag staat uiteraard in het teken van social media marketing en hoe dit kan bijdragen aan het succes van jouw onderneming”, zo luidt de belofte. Met sprekers als Giel de Winter (StukTV), Charlotte van ‘t Wout (zie hierboven!) en Dennis Gerritsen (Darum), ben ik ervan overtuigd na deze dag met mooie inzichten naar huis te gaan. Op het moment van schrijven zijn de tickets nog verkrijgbaar voor een speciaal Early Bird-tarief (€135.- i.p.v. €249.-), dus mocht je interesse hebben dan kan ik zeker tippen om nu je kans te grijpen.

The Self-Made Summit

Donderdag 23 april 2020

Op donderdag 7 maart 2019 was de allereerste editie van The Self-Made Summit in Pakhuis West te Amsterdam. Een initiatief van één van mijn favoriete female leaders Emilie Sobels, founder van Hashtag Workmode, om ambitieuze vrouwen uit allerlei vakgebieden met elkaar te verbinden. Ook voor dit evenement werd ik uitgenodigd in ruil voor exposure via mijn kanalen. Ik vond het echter zó’n toffe dag dat ik een uitnodiging voor volgend jaar niet wilde wachten. Daarom scoorde ik enkele dagen na de eerste editie meteen een Early Bird Ticket à €179 (incl. BTW) voor volgend jaar. Nu al zin om me volgend jaar weer te laten inspireren!

Neem jij de tijd om in jezelf te blijven investeren? Welke investering heb je onlangs in jezelf gedaan?

FACEBOOK * INSTAGRAM * YOUTUBE * TWITTER4 reacties


  2 april 2019

  Nice! Ik heb ook tijdens de early bird tickets gekocht voor The Self-Made Summit.  2 april 2019

  Gaaf! Bedankt voor het delen!  2 april 2019

  Thanks voor het noemen, Femke! Hopelijk zit de workshop snel vol :-)  4 april 2019

  Hi Femke,

  Wat een leuke blog, goed dat je zo in jezelf investeert.
  Erg tof dat je ons congres als een van je investeringen ziet en noemt in je blog. Bedankt hiervoor en leuk dat je erbij bent!

  Zie je op 18 september :-)