EVEN BIJKLETSEN | De afgelopen 4 maanden... -
23/09/2020


Blog - hallo

Zo. Dat is alweer even geleden. Wie had gedacht dat ik voor bijna 4 maanden de digitale pen zou neerleggen? Ik niet. Het was in ieder geval geen bewuste keuze, maar mijn tijd en aandacht waren nodig voor andere dingen. De curettage als gevolg van de miskraam, maar ook (leuke!) dingen zoals de ontwikkeling van mijn webshop en de bruiloft. Want you guys… I’m married!

De afgelopen 4 maanden samenvatten in één blog wordt pittig, maar ik ga een poging doen. Zoals jullie weten, waren Roy en ik na een traject van 1,5 jaar eindelijk zwanger. Na twee keer het hartje te mogen zien kloppen, werd tijdens de termijnecho ontdekt dat het tot stilstand was gekomen. Enorm verdrietig. En dat is natuurlijk een understatement.

Helaas kreeg de miskraam nog een staartje. Ondanks de medicatie was de zwangerschap niet volledig afgebroken. Na tien weken nabloedingen en een extra dosis medicatie, bleek een spoedcurettage nodig. Eerlijk? Ik ben blij dat ik dit heb gedaan. De curettage was emotioneel behoorlijk pittig. Je moet immers meerdere keren per dag vertellen voor welke ingreep je komt – niet leuk. Maar fysiek gezien herstelde ik enorm snel, en voelde ik me weer vlug weer de oude.

Focus op leuke dingen

Na de curettage besloten Roy en ik dat we een pauze willen nemen. Even tot onszelf komen. De tijd nemen om de miskraam en het traject van de afgelopen 1,5 jaar te verwerken. Maar bovenal de tijd nemen om ons te focussen op alle leuke dingen in ons leven. Want die zijn er gelukkig meer dan genoeg. Bovenaan dat lijstje? De bruiloft die op 18 augustus 2020 stond gepland. Een dag waar we al bijna 2 jaar naar uitkeken. Groots in kleinheid, is wat we wilden. En dat is het precies geworden.

Blog - trouwen

Na om 09.00 ‘s ochtends naar het Stadskantoor in Den Bosch te zijn gesprint, vierden we onze bruiloft bij ‘t Heide Huisje in Nuland. Een prachtige locatie waar we direct verliefd op werden toen we het voor het eerst zagen. We vierden het met een intiem gezelschap. Alleen onze (schoon)ouders, broer, zussen, getuigen en partners waren aanwezig. De dag was precies zoals we het voor ogen hadden: intiem, ongedwongen en gevuld met liefde. Via Instagram deelde ik eerder al veel meer foto’s van deze dag – deze vind je hier en hier. Sinds 18 augustus 2020 ga ik door het leven als Femke Van Schijndel – Kamps. Maar eigenwijs als ik ben, houd ik voor mijn werk gewoon ‘Femke Kamps’ aan. Net zo makkelijk.

Bijzondere projecten

Ook op werkgebied merk ik dat de pauze van het traject me goed doet. Sinds half juni ben ik naast mijn vaste projecten bijvoorbeeld een aantal dagen in de week werkzaam als (freelance) communicatie manager voor Allemaal Digitaal – een organisatie die laptops en tablets inzamelt voor kwetsbare groepen. Een enorm mooie klus, maar ook één die veel tijd en aandacht vraagt. En daar heb ik nu gelukkig meer headspace voor.

Blog - stories

Daarnaast heb ik sinds maart keihard gewerkt aan de ontwikkeling van een reeks digitale producten en de bijbehorende webshop. Ik heb ‘m enkele dagen geleden gelanceerd, en ik ben er zó onwijs trots op. In de webshop vind je twee productsoorten die op 5 oktober worden gelanceerd, maar nu al zijn te reserveren.  Eén digitaal kennispakket over Instagram Stories én drie verschillende preset packs – in samenwerking met Mariska van der Haven. Die ook alle foto’s in dit artikel heeft gemaakt.

Creëer krachtige Instagram Stories

Met het digi-pakket ‘Creëer Krachtige Instagram Stories’ ontvang je in je inbox een uitgebreid digitaal kennispakket waarmee je zelfstandig en geheel op eigen tempo álles kunt leren over Instagram Stories. Waar en wanneer jij dit wilt. Dit pakket bevat o.a. de complete gids ‘Creëer krachtige Instagram Stories’, 12+ video-tutorials, 20+ mini-tutorials en toegang tot het besloten Instagram-account. Ook ontvang je als bonus een praktische mini-guide over Instagram Reels. Totaalprijs? €234,80 (incl. BTW), maar…. Als je een pre-order plaatst ontvang je gigaveel korting en betaal je slechts €79,95 (incl. BTW). Als jij voelt dat je zoveel meer uit Stories zou kunnen en willen halen, dan is dit het pakket voor jou.

preset pack you had me at rose

Stop je veel tijd en moeite in het bewerken van je foto’s, maar valt het resultaat je vaak tegen? Of wil je niets liever dan een feed met foto’s die wél bij elkaar passen? Met de preset packs transformeer je al jouw foto’s met slechts één tik op de knop. Je kunt kiezen uit drie verschillende thema’s: All (B)right BabeNine To Life en You Had Me At Rosé. Laatsgenoemde preset pack is bijvoorbeeld gebruikt om al onze trouwfoto’s te bewerken. Hoe tof?!

Het enige wat je nodig hebt is je mobiel en de (gratis!) mobiele Lightroom app. Je ontvangt bij je aankoop een praktische handleiding waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je je gekozen preset pack kunt gebruiken. Zelfs als je nog nooit eerder handmatig een foto hebt bewerkt, is het gebruik van de preset packs ‘appeltje eitje’. Ook in dit geval heb ik een fijne pre-order deal: bij reserving van een preset pack betaal je slechts €24,95 i.p.v. €34,95.

Nou goed, ik geloof dat jullie wel weer up to speed zijn. Als jullie het leuk vinden om op de hoogte te blijven, volg mij dan ook vooral op Instagram. Want daar ben ik veel actiever. Misschien soms op het irritante af ;-) 

Liefs,
Femke

Categorie: Persoonlijk


0 reacties