The Streetfood Club, Frenchie Café en Stadsbistro Christoffel: favoriete hotspots van dit moment
09/08/2018


the streetfood club utrecht hotspot instagram hotspots

Eén van de grootste voordelen van deze zonnige zomer, is dat het enorm uitnodigt om er lekker op uit te gaan. Hoewel mijn vakantie pas eind september begint, heb ik mezelf de afgelopen tijd ook wat vaker vrij gegeven om te genieten van het weer. En zo ontdekte ik een heleboel leuke nieuwe plekken, zoals The Streetfood Club, Frenchie Café en Stadsbistro Christoffel.

the streetfood club utrecht hotspot instagram hotspots

The Streetfood Club 

Als je regelmatig op Instagram te vinden bent, kan de opening van The Streetfood Club in Utrecht je bijna niet zijn ontgaan. Dit bijzondere restaurant heeft verschillende themaruimtes die stuk voor stuk even Instagramwaardig zijn: van een ruimte met millennial pink thema tot botanisch. Het deed mijn zus en mij heel erg denken aan Sketch in Londen, waar je ook kunt lunchen en dineren in verschillende themaruimtes. Alleen in dit geval: meer betaalbaar.

the streetfood club utrecht hotspot instagram hotspots

the streetfood club utrecht hotspot instagram hotspots

Mijn zus en ik kozen allebei voor de alcoholvrije Kingston Town cocktail met ananas- en granaatappelsap, vanille en roséwater en de Pokélicious poké bowl met o.a. zalm, avocado, sojabonen, rijst en ponzu saus. Allebei ont-zet-tend lekker én verrassend vullend. Hoewel ik behoorlijk hongerig was, kreeg ik de poké bowl niet eens volledig op. Aanrader dus! Net als een foto op de rieten stoel met het bovenschrift ‘Life’s a bitch’.

Je vindt The Streetfood Club aan het Jansenkerkhof 9 in Utrecht.

frenchie cafe utrecht unicorn cupcake life of pie amsterdam roze hospots pink hotspots instagram hotspot

Frenchie Café

Een andere hotspot die pas onlangs haar deuren heeft geopend in Utrecht is het Frenchie Café. Of beter gezegd: unicorn heaven. In dit brunchcafé kun je namelijk niet alleen terecht voor truffelfrietjes en american pancakes, maar bovenal voor unicorn waffles (versierd met regenboogkleuren), freakshakes, unicorn hot chocolate en unicorn cupcakes en donuts van Life of Pie.

frenchie cafe utrecht unicorn cupcake life of pie amsterdam roze hospots pink hotspots instagram hotspot

Qua inrichting is het Frenchie Café licht en met haar marmeren tafels en roze velvet banken beslist Instagramwaardig. Een waar paradijs voor Instagramfanaten en zoetekauwen.

Het Frenchie Café vind je aan de Lange Nieuwstraat 21 in Utrecht.

stadsbistro den bosch

Stadsbistro Christoffel

In Den Bosch heb ik al vele leuke eetplekjes ontdekt (zie ook deze en deze post). En onontdekt pareltje was tot voor kort Stadsbistro Christoffel. Naast geijkte lunchgerechten als een broodje carpaccio of geitenkaas, kun je hier ook terecht voor fijne specials. Denk aan verschillende broodplanken (veggie, vlees of vis), een black angus burger, zeelekkernijen of een poké bowl.

stadsbistro den bosch hotspot

Na het succes van de lunch zijn Roy en ik hier ook een keer ‘s avonds samen gaan eten. Ook dan is de menukaart verrassend! Ik koos als voorgerecht de poké bowl (surprise!) en als hoofdgerecht de krokant gebakken eendenborst geserveerd met honing hoisin. So good!  Ook qua locatie is Stadsbistro Christoffel top. Het bevindt zich in het gezellige terrassengebied wat ook wel beter bekend staat als de Uilenburg. Dit is op steenworp afstand van het station en de opstapplaats wanneer je een rondvaarttocht gaat maken over de Binnendieze.

Je vindt Stadsbistro Christoffel aan de Korenbrugstraat 11 in ‘s-Hertogenbosch. 

Wat zijn jullie favoriete hotspots van dit moment?

FACEBOOK * INSTAGRAM * YOUTUBE * TWITTER11 reacties


  9 augustus 2018

  Oh wat een leuke hotspots! Vooral The Streetfood Club ziet er geweldig uit. Daar wil ik nu héél graag ook een keer naartoe.


  Femke - Youniqueblog

  9 augustus 2018

  Ja, dat moet je echt eens doen! Daar word je ook zeker héél blij van :-)  9 augustus 2018

  Wat een leuke hotspots die twee uit Utrecht. Daar wil ik zeker eens heen :). En wat ziet je haar er mooi uit, roze staat je goed!


  Femke - Youniqueblog

  9 augustus 2018

  Wat lief Liset, dankjewel! Enne: ik weet zeker dat jij ook heel blij wordt van een bezoek aan The Streetfood Club en Frenchie Café :-)  9 augustus 2018

  Wauw wat een lekkere tentjes zeg. Ik zou de eerste twee hotspots graag eens bezoeken als ik in Utrecht ben. :)


  Femke - Youniqueblog

  9 augustus 2018

  Yes, moet je doen! Zo leuk daar :-)  9 augustus 2018

  Het ziet er allemaal heerlijk uit zeg en die eerste foto’s is echt zo leuk! en ook lekker dichtbij mij hihi!


  Femke - Youniqueblog

  9 augustus 2018

  Ooo, wat goed! Dan moet je daar zeker eens naartoe :-)  9 augustus 2018

  Ze klinken allemaal zo leuk! Ik vind The Streetfood Club er echt gaaf uit zien. Daar ga ik zeker een keertje heen :)


  Femke - Youniqueblog

  9 augustus 2018

  Ja, The Streetfood Club is ongelofelijk leuk! Zowel qua interieur als eten. Zeker een aanrader :-)  9 augustus 2018

  halllooooo, wanneer gaan wij samen eten bij een van jouw favo hotspots? En even serieus fem, die eerste foto, heel mooi!