Emilie Sobels: "Als je zelf niks verandert, dan gebeurt er ook niks"
03/11/2017


fuck the quarterlife crisis emilie sobels hashtag workmode
Nu Fuck the quarterlife crisis is gelanceerd, kan de volgende aflevering van de mini-webserie die ik maakte met Jessy Kneefel ter aanvulling op mijn boek natuurlijk niet uitblijven. Zo vroeg ik ook Emilie Sobels, oprichter van Hashtag Workmode, naar het advies aan haar twintigjarige zelf. Benieuwd naar haar advies? 

Emilie Sobels

Emilie Sobels is een girlboss pur sang. Tijdens haar opleiding was ze mede-verantwoordelijk voor de oprichting van het succesvolle Fashiolista Agency en hierna zette ze haar zinnen op het oprichten van een co-workingspace voor vrouwen in de online en creatieve industrie. Hashtag Workmode was een feit en in december opent Emilie alweer de vierde(!) vestiging in Utrecht. Yes, een plek waar ik ook per 1 december een bureau zal huren. Ik kijk er nu al ontzettend erg naar uit! Bovendien schreef Emilie ook samen met Martje Haverkamp de bestseller Babe, you got this. Een boek die bol staat van adviezen van én voor girlbosses.

Advies aan twintigjarige zelf

Bovenstaande maakte me natuurlijk ontzettend nieuwsgierig maakte naar het advies van Emilie aan haar twintigjarige zelf. Wat ik mooi vind aan haar advies, is dat ze vertelt hoe ze een belangrijke les heeft kunnen halen uit een tegenslag en hoe dit haar uiteindelijk alleen maar heeft doen groeien als persoon. In mijn boek vertelt ze hier veel uitgebreider over, maar hopelijk worden jullie door onderstaande video net zo geïnspireerd door deze girlboss als ik.

Bekijk in HD en (optioneel) met ondertiteling. Abonneer jezelf hier op mijn YouTube-kanaal om als eerste alle video’s te zien. 

Meer lezen?

Je vindt het (volledige!) advies van Emilie Sobels terug in mijn boek Fuck the quarterlife crisis (€14,95), waarin ik mijn persoonlijke ervaring met de quarterlife crisis deel. Lees: het moment dat ik veranderde in een menselijke watersproeier op het moment dat je vroeg hoe het met me ging. Ook interviewde ik experts over ander uitdagingen waar de twintigers -en dertigers- van nu mee te maken krijgen (prestatiedruk! burn-out!) en vroeg ik nóg meer inspirerende vrouwen naar het advies aan hun twintigjarige zelf. Nu verkrijgbaar bij Bol.comAKOBrunaECIManagementboek.nl of Uitgeverij Thema.

Wat vind jij van het advies van Emilie? Heb jij al een exemplaar van Fuck the quarterlife crisis thuis liggen?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER3 reacties


  3 november 2017

  Ik vind het zo tof dat de filmpjes ondertiteld zijn, dat kijkt wel heel erg lekker! Mooi gemaakt ook, ik ken haar (nog) alleen van Babe, you got this maar ik vind het Hashtag Workmode -concept ook wel heel erg tof!  3 november 2017

  Wat een fijne video weer! Zo tof project dat je aan je boek hebt gekoppeld! Ben eergister in je boek begonnen en het leest echt heel fijn! Hoewel ik eigenlijk niet dacht er mee te maken te hebben herken ik me wel al in een aantal puntjes in het eerste hoofdstuk dus ben heel benieuwd naar de rest! En ook naar de komende video’s, haha:).  4 november 2017

  Zo’n fijne video! Ik ben echt benieuwd naar de volgende video’s!