De 10 best gelezen artikelen van 2015 -
29/12/2015


best gelezen artikelen

Net zoals vorig jaar ben ik weer Google Analytics ingedoken om de best gelezen artikelen van 2015 voor jullie te verzamelen. En natuurlijk ook een beetje voor mezelf. Ik vind het namelijk altijd heel erg leuk om te zien wat goed scoort en haal daar dan ook vaak inspiratie uit voor nieuwe artikelen. Kijken jullie mee?

10. Simpele manieren om je blog te verbeteren
Het valt me altijd op dat artikelen over bloggen het bij mij altijd heel goed doen. Héél grappig om te zien. Zou ik veel (soon to be) bloggers onder mijn lezeressen hebben? De kans is groot van wel. Zoals de titel al zegt, leg ik in dit artikel uit hoe je op een simpele wijze je blog kan verbeteren. Superleuk om te zien dat jullie hier zo enthousiast over waren.

9. Stiekem heb ik jullie al die tijd voorgelogen…
Op internet laat iedereen zijn of haar beste kant zien en tekortkomingen worden in roze glazuur gedipt. Ook ik maak mezelf hier schuldig aan en besloot hier dan ook eerlijk voor uit te komen. Natuurlijk weet ik dat jullie niet dom zijn en je heus wel bewust zijn dat jullie een gefilterde versie van mijn leven krijgen te zien, maar toch vond ik het wel zo eerlijk om dit zwart op wit te noteren.

8. Geniaal! Zo gaat de batterij van je mobiel écht langer mee
De eeuwige struggle van vrijwel iedereen met een smartphone én socialmediaverslaving: de batterij gaat zó snel leeg. Via via ontdekte ik een héél handige hack die ik met jullie moest delen. En sindsdien gaat de batterij van mijn mobiel dus écht veel langer mee. Al helpt het niet mee dat ik sinds kort met Snapchat ben begonnen…

7. Mijn favoriete interieuraankopen van Action (onder €7,-)
Het moge duidelijk zijn dat iedereen een lichte obsessie heeft met de budget items van Action. Dit artikel waarin ik vertel welke dingen ik bij Action kocht voor mijn uitzet, scoorde dan ook behoorlijk goed. Wat ik vooral leuk vind aan een dergelijk artikel is dat deze over het algemeen lang mee kan gaan. In de meeste filialen wordt de collectie namelijk niet wekelijks veranderd, waardoor je een maand later alsnog dat ene krukje of die weckpotjes kan halen. Handig!

6. Whaaa! Dit is mijn kamer in de Upper East Side
Iets waar jullie bijna net zo nieuwsgierig naar waren als ik: mijn kamer in de Upper East Side. Ik had mezelf er al op ingesteld dat het zou gaan tegenvallen, maar niets was minder waar. Het was een (voor New Yorkse begrippen) ruime kamer mét privébadkamer en heel erg schoon. Daarnaast was mijn host ook heel erg lief, dus ik blijf in mijn handen knijpen als ik aan deze ervaring terugdenk.

best gelezen artikelen van 2015 def
5. 7 favoriete blogs die mij al-tijd blij maken
Zoals jullie weten lees ik veel blogs. Toch springen er altijd een aantal blogs voor mij tussenuit. Om de grappige schrijfstijl, de prachtige fotografie en/of de leuke persoonlijkheid van de persoon achter het blog. Hoewel dit per periode verschilt, heb ik toch altijd een zevental favorieten welke ik graag met jullie wilde delen. Want: Mag. Je. Niet. Missen.

4. 24 originele dingen die je kan doen als je deze zomer thuisblijft
Enorm toevallig: de dag nadat ik dit artikel schreef was er veel aandacht voor mensen die tijdens de zomervakantie thuis zouden blijven. Uit onderzoek van het Nibud bleek namelijk dat ongeveer een kwart van de Nederlanders níét op vakantie ging. Tja. Ik zou kunnen zeggen dat ik dit met mijn analytisch vermogen aan had zien komen, maar eerlijk gezegd was dit stom geluk. Echter kreeg dit artikel hierdoor wel een extra ‘kick’.

3. Simpele tips om meer bezoekers te krijgen
Het is nogal een discussiepunt in de bloggerswereld: bloggen uit passie of bloggen uit financieel oogpunt. Persoonlijk vind ik dat deze twee aspecten prima samen kunnen gaan. Maar ja… Om commercieel interessant te worden moet je natuurlijk wél een behoorlijk aantal bezoekers op je blog verwelkomen. In dit artikel deel ik mijn meest handige tips.

2. Ik wil naar New York. Alleen.
‘Shock! Horror! Femke wil in haar eentje naar New York so let’s freak the f*ck out.’ Dat gevoel kreeg ik een beetje naar het plaatsen van deze post. Tenminste, uit mijn directe omgeving. Gelukkig waren jullie allemaal wel megalief en (voor mijn gevoel) niet direct verbaasd. Wat me enorm veel steun gaf om dit plan door te zetten. Zoals ze dan ook zeggen: de rest is geschiedenis…

1. 11 bizarre mails die ik als blogger ontvang
Een kijkje in de inbox van een blogger? Yes, please! Om het leed dat mails beantwoorden heet (Sorry. Dit moest even.) iets te verzachten besloot ik de meest bizarre mails die ik ooit heb ontvangen te verzamelen in één artikel. Hoewel het een tikkeltje frustrerend was om terug te lezen, was het ergens ook enorm grappig om het zo op een rijtje te zien. Al heb ik nog steeds niet gedurfd om een link naar dit artikel terug te sturen wanneer ik wéér een bizarre mail in mijn inbox krijg. Misschien tóch een goed voornemen gevonden voor het nieuwe jaar ;-)?

Wat vinden jullie het leukste artikel welke ik afgelopen jaar heb geschreven? Wat lezen jullie het liefste op mijn blog?



21 reacties


    29 december 2015

    Jouw nummer 1, daar heb ik zelf erg van genoten :-)! Ik ken niet al jouw top 10 best gelezen artikelen, vanavond ga ik eens even verder klikken. Leuk :-)!



    29 december 2015

    Leuk overzicht! Ik vond de post op nummer 1 heel leuk, die herinner ik me nog. Het afgelopen jaar heb ik vooral heel veel genoten van al je updates in verband met New York, ik vind het zo cool dat je dat hebt gedaan en wil er nu heel graag heen. En je posts in 2016 over je interieur zullen vast mijn favorieten van volgend jaar zijn :D X



    29 december 2015

    Leuk! De artikelen over bloggen vind ik altijd erg handig en leuk aangezien ik sinds een half jaar samen met mijn vriendin blog



    29 december 2015

    De meeste artikelen van je top 10 heb ik met veel plezier gelezen. Vooral de 11 bizarre mails is echt geweldig. Hopelijk komen er volgend jaar nog meer leuke artikelen maar dat zal vast goed komen ;).



    29 december 2015

    Ahw, zo leuk om te lezen welke artikelen in jouw top 10 van 2015 staan! Ik heb ze allemaal gelezen en vind ze allemaal even leuk en goed!



    29 december 2015

    Ah volgens mij heb ik ze echt ALLEMAAL gelezen, wauw haha!



    29 december 2015

    Jouw titels trekken ook altijd de aandacht dat doe je super! liefs



    29 december 2015

    Leuk om zo te zien! Ik vind lijstjes zelf ook heel leuk om te lezen, dus snap dat die het goed doen (:



    29 december 2015

    Wat een leuk overzicht! Ik vind dit zo leuk om terug te lezen bij andere bloggers. Ik ga er een paar zeker nog even teruglezen. x



    29 december 2015

    Wat grappig en leuk dat er veel artikelen over bloggen/bloggers in je top 10 staan! Dat had ik eigenlijk niet verwacht, haha :)



    29 december 2015

    hahaha je artikel over die bizarre mails is echt hilarisch!



    29 december 2015

    Ik heb dit jaar echt genoten van je artikelen over New York! Zeker omdat deze plek bovenaan mijn reislijstje staat (al moet ik nog even doorsparen want die prijzen… autsj) en het toch altijd wel een beetje als een droomplek voelt. Was zeker heel gaaf om te lezen wat voor bijzondere dingen jij daar gedaan hebt en hoe je ervan hebt genoten!



    29 december 2015

    Leuk overzicht! Ik zit al een tijdje te zoeken hoe ik dat kan achterhalen maar ben er helaas nog niet achter whahaha



    29 december 2015

    Ik heb ze allemaal gelezen en vond het echt leuke en leerzame artikelen. En door jouw is mijn droom om naar NY te gaan alleen maar groter geworden, dankjewel hahah!



    29 december 2015

    Oeh ik volg je nog niet zo lang dus ik ga gauw wat van deze artikeltjes lezen! Benieuwd naar je apartement in New York! ^^



    29 december 2015

    Leuk overzicht! Heb de meesten gelezen en allemaal zo leuk!



    29 december 2015

    Super leuk overzicht. Ik weet nog wel wanneer je dat artikel plaatste dat je naar NY wilde.



    29 december 2015

    Ik heb jouw blog pas eind dit jaar ontdekt, dus zo’n overzicht van de populairste artikelen is wel handig voor mij :-). Ik kom hier alvast graag lezen en zal dat ook in 2016 met plezier doen!



    29 december 2015

    Ik heb dit jaar weer genoten van je blogjes, Femke! Dat je in 2016 weer net zulke leuke blogjes mag gaan schrijven! En dat we elkaar natuurlijk een keer gaan ontmoeten, want dat wordt tijd!!!



    29 december 2015

    Ik had ze nog niet allemaal gelezen, leuk dat het in een overzichtje staat dus! Jouw nr. 1 wel gelezen, echt leuk om te lezen haha



    3 januari 2016

    Leuk overzichtje. Vele had ik al gelezen, anderen moest ik nog even mijn geheugen gaan opfrissen. Vooral je New York avontuur blijft mij bij. Femke van Unique = New York :-D